رشد فروش برای فولکس‌واگن کاهشی شد

کد خبر: ۱۲۲۵۰۵۰
| |
3363 بازدید

فولکس‌واگن پیش‌بینی کرد رشد فروش در سال ۲۰۲۴ کند خواهد شد و با پیوستن به رقبا نسبت به چشم‌انداز ضعیف اقتصادی، افزایش رقابت و هزینه‌های بالاتر هشدار داد.

به گزارش ایسنا، برترین خودروساز اروپایی که برندهای آن شامل آئودی، فولکس‌واگن و لامبورگینی می‌شود، انتظار دارد فروش آن در سال ۲۰۲۴ تا پنج درصد رشد کند که پس از افزایش ۱۵.۵ درصدی در سال گذشته به ۳۲۲.۳ میلیارد یورو (۳۴۹ میلیارد دلار) رسید. این رشد حاکی از فروش ۳۳۸ میلیارد یورویی در سال ۲۰۲۴ است که بالاتر از برآورد ۳۱۶ میلیاردی تحلیلگران بود.

آرنو آنتلیتز، مدیر مالی فولکس واگن، «چشم‌انداز اقتصادی ضعیف و رقابت شدید» را در سال ۲۰۲۴ می‌بیند، اگرچه این خودروساز برای کل سال اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و به عرضه محصولات جدید اشاره می‌کند. خودروسازان اروپایی تحت فشار رقیب آمریکایی تسلا و همچنین رقبای چینی قرار گرفته‌اند.

طبق گزارش رویترز، سهام فولکس‌واگن منفی شد و به میزان ۷.۱ درصد سقوط کرد و به پایین‌ترین سطح خود در بیش از چهار هفته پس از نتایج سالانه رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت