چه کسی در غالبر ۳۰ میلیون برگه سهم فروخت؟

روز گذشته معاملاتی یکی از سهامداران عمده غالبر با فروش ۳۰ برگ سهام خود از فهرست سهامداران عمده این نماد کنار رفت. او که ۶.۵۲ درصد از کل سهام این شرکت را تا روز گذشته در مالکیت خود داشت، کیست؟
کد خبر: ۱۲۲۴۱۶۴
| |
2909 بازدید
به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، دیروز سهامداران عمده تحرکات زیادی را داشتند و برخی با فروش سهام خود از فهرست سهامداران درصدی کنار رفتند. یکی از سنگین‌ترین فروش‌ها در بین سهامداران عمده، در نماد غالبر اتفاق افتاد. جایی که یک سهامدار عمده حقیقی حدود ۳۰ میلیون برگه سهام خود را فروخت و بدین ترتیب از جمع سهامداران عمده غالبر خداحافظی کرد. او که تا روز گذشته مالکیت ۶.۵۲ درصد از کل سهام غالبر را در اختیار داشت با شروع معاملات امروز ۸ اسفند، دیگر در بین سهامداران عمده غالبر جایی ندارد.  
ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :
https://nabzebourse.com/000I7X
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت