میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازگشت امپراتور به تیم ملی به دعوت ژنرال!!

کد خبر: ۱۲۲۳۰۹۸
| |
4175 بازدید

دوره القاب و عناوین ساختگی در فوتبال ایران تمام شده اما حالا صاحب دو تا از این لقب‌های دهان پرکن در راس تیم ملی فوتبال ایران با هم همکار شده‌اند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران به پیشنهاد امیر قلعه‌نویی برای کمک به تیم ملی چراغ سبز نشان داد.

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، شب دوشنبه در یک برنامه تلویزیونی از افشین قطبی دعوت به همکاری کرد تا به او در مباحث فنی تیم ملی کمک کند.

اینکه واکنش افشین قطبی به این پیشنهاد چیست، موضوعی بود که از مهدی حاج‌باقر مدیر برنامه افشین قطبی پیگیری شد. وی در این باره به تسنیم گفت: در گفت‌و‌گوی تلفنی که با افشین قطبی داشتم او از حُسن نیت و دعوت قلعه‌نویی خیلی تشکر کرد و برای همکاری با او در تیم ملی اعلام آمادگی کرد. قطبی همیشه به فوتبال ایران و امیر قلعه‌نویی علاقه داشته و امیدواریم این‌ اتفاق باعث رشد فوتبال ایران شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات