صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پشت پرده محفل تخریب و شایعه‌سازی علیه رئیس

جریان خاص رسانه‌ای که ظرف دو هفته گذشته سری جدید تلاش‌های خود را برای ایجاد تفرقه میان لایه‌های مدیریتی سازمان تربیت‌بدنی آغاز کرده است، در جدیدترین فاز اقدامات تخریبی خود پس از طرح شایعات هدف‌دار مبنی بر خروج قریب الوقوع رئیس سازمان تربیت بدنی از راس سازمان ورزش، حالا در اندیشه ایجاد شکاف میان مدیریت‌های فدراسیون‌های ورزشی و مسوولان سازمان تربیت بدنی است.
کد خبر: ۱۲۲۲۸۵
| |
2941 بازدید

 

گردانندگان این سناریو بر این باور هستند که با حکمفرما شدن فضایی آرام در دستگاه مدیریتی ورزش به هدف دلخواه خود که ناکامی مدیریت فعلی است، دست پیدا نمی‌کنند.

به گزارش رجانيوز، بر همین اساس این طیف با انتشار اخبار غیر واقعی در یکی از سایت‌های خبری خود که به تازگی راه‌اندازی شده است خوراک مورد نظر رسانه‌های همسو خود را فراهم می‌آورند تا رسانه‌های داخلی و خارجی مرتبط با این جریان بتواند با متوسل شدن به اطلاعات منتشر شده روی خروجی این سایت کار مشترک خود را به مخاطبان‌شان ارائه دهند.

براساس آخرین اخبار موجود، سران ارشد این جریان که در مقطعی سکان‌دار بخش‌های مدیریتی در حوزه ورزش بودند، با استفاده از ارتباط های قدیمی خود به اطلاعات رسمی و غیر رسمی دستگاه ورزش دسترسی پیدا می‌کنند و پس از به دست آوردن این مجموعه اطلاعات با غربال کردن سوژه‌های دریافتی از نکاتی که آنها را به رسیدن هدف‌نهایی‌شان یاری می‌کنند بهره‌برداری خاص می‌کنند.

به عنوان مثال این افراد این روزها با تلاشی مضاعف دست یاری به سو تمامی منتقدان سازمان تربیت بدنی دراز کرده‌اند تا اگر آنها اطلاعاتی برای تخریب وجه سازمان تربیت بدنی دارند به این مجموعه ارائه دهند تا آنها با جنجال سازی و بزرگ‌نمایی بیش از حد در غالب سلسله گزارش‌هایی آنچه مورد پسندشان است را در اختیار رسانه‌های همسو خود قرار دهند.

گردانندگان این پروژه به جز این حرکت در چند هفته اخیر پس از رایزنی‌های بسیار و البته مخفیانه موفق شدند چند تن از سردبیران رسانه‌های ورزشی منتقد دولت در ایران و خارج از ایران را با خود همراه کنند تا به واسطه این همکاری بتوانند از حجم مخاطبان این رسانه‌ها به سود جریان خود بهره‌برداری کنند.

شنیده‌ می‌شود گردانندگان این سناریو در مذاکرات پنهانی خود با این افراد برای کسب رضایت آنها برای قبول همکاری با این تیم رسانه‌ای وعده‌های چشمگیری را به آنها ارائه دادند تا آنها با رغبت بیشتری آمادگی خود را برای همکاری با آنها اعلام کنند. نکته جالب توجه اینجاست که این افراد برای دستیابی به اهداف خود به سمت رسانه‌های ایرانی زبان حارج از کشور هم رفته‌اند و در مذاکرات خود موفق شدند رضایت یکی از چهره‌های مطبوعاتی خارج نشین را برای همکاری با جریان خود نیز جلب کنند.

اتفاق بحث برانگیز اینجاست که رسانه مذکور که تحت مدیریت این فرد در خارج از کشور فعالیت می‌کند بارها با انتشار مطالب انحرافی مخالفت خود را با مواضع جمهوری اسلامی اعلام کرده بود و از هیچ تلاشی برای سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی دریغ نکرده و به عنوان یک رسانه اپوزسیون ورزشی به تنهایی در این حوزه عمل کرده است.

منابع اگاه خبری مدعی هستند این فرد در حال حاضر در یکی از کشورهای آسیایی سکونت دارد اما همچنان در رسانه‌های ورزشی با خبرنگاران زیادی در ارتباط است و اطلاعات خود را از طریق روابط قدیمی خود به دست می‌آورد که یکی از همین افراد او را به تیم مذکور معرفی کرده و او پس از قبول پیشنهادهای گردانندگان این پروژه تمام امکانات خود را در اختیار این جریان خبری قرار داده است تا شاید به واسطه موفقیت این گروه شایذد در آینده زمینه بارگشت وی به ایران مهیا شود و وی بتواند مجددا به فعالیت‌های غیرقانونی خود زیر چتر حمایتی این افراد ادامه دهد.

نگران منابع مالی نباشید!

اخبار تائیده نشده‌ای دیگری هم در خصوص تحرکات این جریان در محافل خبری شنیده می‌شود مبنی بر این که گردانندگان این پروژه از برخی افراد طرد شده از سوی مدیریت فعلی سازمان تربیت بدنی هم دعوت به همکاری کردند تا با تامین هزینه‌های این کار در آینده آنها را نیز از کرسی‌های ورزشی و مدیریتی برخوردار کنند! حال باید دید واکنش سازمان تربیت بدنی در خصوص فعالیت این گروه چه خواهد بود، گروهی که هر روز حاشیه‌ای جدید برای آنها ایجاد می‌کنند و با نزدیک شدن به زمان برگزاری بازی‌های گوانگ‌ژو به دنبال تحریب هرچه تمام چهره ورزش ایران هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟