بازگشت سریع گلادیاتور به اردوی تیم ملی بعداز جراحی

کد خبر: ۱۲۲۲۶۹۰
| |
4412 بازدید

کامران قاسم‌پور روز پنجشنبه (26 بهمن) مورد عمل جراحی فتق قرار گرفت و به همین دلیل در اردوی آماده‌سازی جاری آزادکاران غایب بود، اردویی که از 27 بهمن در کمپ تیم‌های ملی آغاز شد و نفرات دعوتی در آن برای شرکت در دو جام بین‌المللی یاشاردوغو ترکیه و دانکلوف بلغارستان آماده می‌شوند.

این کشتی‌گیر که به دلیل جراحی نامش از لیست اعزامی به جام یاشاردوغو خارج شده است، طی سه چهار روز آینده به اردوی تیم ملی آزاد بازخواهد گشت تا تمریناتش را در کمپ و زیر نظر مربیان تیم ملی ادامه دهد. با این وجود احتمال جایگزینی یک کشتی‌گیر جوان با او در لیست اعزامی به یاشاردوغو وجود دارد.

این اردو هفتم اسفند به پایان رسیده و آزادکاران بعد از سه روز استراحت مجدداً به کمپ تیم‌های ملی بازخواهند گشت. زمان احتمالی اعزامی تیم‌ها به بلغارستان و ترکیه، 16 یا 17 اسفند خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت