صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كلاهبرداري در پوشش بنگاه كاريابي

ماموران آگاهي با زيرنظر گرفتن اين افراد متوجه شدند،سطح فعاليت آنها از كاريابي فراتر رفته و در سطح وسيعي اقدام به كلاهبرداري از مردم در قالب استخدام در ادارات دولتي،حل مشكلات قضايي و آزاد كردن زندانيان كرده اند و مبالغ هنگفتي از مردم گرفته اند.
کد خبر: ۱۲۲۲۲۶
| |
2193 بازدید

افرادي كه در قالب بنگاه كاريابي،اقدام به كلاهبرداري از افراد جوياي كار مي كردند،دستگير و صبح امروز پنجم مهر روانه زندان شدند.
                   
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛چندي پيش ماموران پليس آگاهي از فعاليت دو نفر به نام هاي حشمت و فتح اله مطلع شدند كه در قالب بنگاه كاريابي اقدام به دريافت مبالغي از افراد بيكار كرده و تاكنون براي هيچيك از اين افراد كاري انجام نداده اند.

بنابراين گزارش؛ماموران آگاهي با زيرنظر گرفتن اين افراد متوجه شدند،سطح فعاليت آنها از كاريابي فراتر رفته و در سطح وسيعي اقدام به كلاهبرداري از مردم در قالب استخدام در ادارات دولتي،حل مشكلات قضايي و آزاد كردن زندانيان كرده اند و مبالغ هنگفتي از مردم گرفته اند.

اين گزارش حاكي است؛ماموران با هماهنگي قضايي اقدام به بازرسي منزل متهمان كردند كه در جريان اين بازديد مبلغ سه ميليارد ريال وجه نقد،تعدادي اوراق و مهرهاي دولتي جعلي و مقداري ماده مخدر شيشه كشف و به همراه متهمان تحويل مراجع قضايي داده شد.

گفتني است؛متهمان پس از اعتراف به دهها فقره كلاهبرداري با دستور قاضي پرونده و صدور قرار مجرميت روانه زندان شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟