رانش زمین بر اثر شدت بارش در کردستان

رانش زمین بر اثر شدت بارش، برق ۹۳ روستای استان کردستان را قطع کرد.
کد خبر: ۱۲۲۲۱۰۰
| |
3624 بازدید
رانش زمین بر اثر شدت بارش در کردستان


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، بارش شدید باران باعث ریزش کوه و رانش زمین در محدوده روستاهای سقز، بانه، مریوان و دیواندره باعث قطعی برق شده است.

در همین زمینه؛ هیوا لهونیان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به بارش‌های اخیر؛ از قطعی برق 93 روستای استان کردستان بر اثر بارش سیل‌آسا و وقوع رانش شدید زمین خبر داد و اظهار داشت: این روستاها در چهار شهرستان سقز، مریوان، بانه و دیواندره بوده که برق ساکنان محل قطع شده است.

وی افزود: در پی این بارش‌ها، شبکه برق تغذیه‌کننده دچار آسیب جدی شده و فیدرهای «بسطام» و «مولان آباد سقز»، «چهل چشمه دیواندره» ، «فیدر جاده مریوان - بانه» و «فیدرچناره مریوان» از مدار تغذیه خارج و به طور کامل قطع شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به حجم بالای خسارات ایجاد شده، از اعزام نیروها و اکیپ‌های اجرایی و عملیاتی به روستاهای سقز، مریوان، دیواندره و بانه خبر داد و گفت: همکارانمان در حال تلاش برای رفع مشکل هستند کما اینکه انتقال و تغییر مسیر تغذیه شبکه از طریق فیدرهای جایگزین، بمنظور پایدار نمودن مجدد برق تعدادی از روستاها که مقدور باشد، انجام خواهد شد.

لهونیان اذعان داشت: هم‌اکنون شبکه برق 70 روستای سقز، 13 روستای دیواندره، 5 روستای بانه و 5 روستای مریوان قطع بوده و همکاران در حال وصل مجدد هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار