صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گران‌ترین معامله و اجاره مسکن در بهار 89

کد خبر: ۱۲۲۱۶۸
| |
23160 بازدید

مطابق تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران گران‌ترین قیمت فروش یک مترمربع زیر بنای مسکونی در بهار امسال متعلق به ملکی در منطقه سه تهران است که هر متر مربع این واحد مسکونی 5 میلیون و 972 هزار تومان معامله شده است.

به نوشته «خبرآنلاین»، این گزارش که از سامانه مدیریت معاملات املاک و مستغلات استخراج شده نشان می دهد که در منطقه 6 تهران نیز در گران‌ترین معامله هر متر مربع زیر بنای مسکونی 5 میلیون و 675 هزار تومان داد و ستد شده است. در مقام دوم و سوم نیز معاملاتی از منطقه یک و دو شهرداری تهران ثبت شده که بهای هر متر مربع زیر بنای مسکونی آنها حدود 5 میلیون و 6 هزار تومان داد و ستد شده است.

مقام چهارم گران‌ترین معامله بهار امسال هم به خرید و فروش منزل مسکونی در منطقه 7 تهران مربوط است که هر مترمربع آن 4 میلیون و 5 هزارتومان معامله شده است.

در مقابل ارزان‌ترین متراژ مسکونی هم در منطقه 20 تهران به بهای 333 هزار تومان معامله شده است.

این گزارش می افزاید: مناطق 3، 1 و 2 به ترتیب دارای بالاترین متوسط بهای هر مترمربع زیر بنای مسکونی در بهار امسال بوده‌اند. بهای هر مترمربع زیر بنای مسکونی در منطقه 3 تهران حدود 2 میلیون و 700 هزار تومان بوده است. متوسط این بها در مناطق 1 و 2 هم به ترتیب 2 میلیون و 600 هزار و 2 میلیون و 263 هزار تومان بوده است.

در مقابل در منطقه 20 تهران متوسط هر مترمربع زیر بنای مسکونی 931 هزارتومان به عنوان پایین‌ترین متوسط بها در شهر تهران گزارش شده است. حداکثر قیمت هر مترمربع منزل مسکونی هم در این منطقه 174 هزار تومان است.

لازم به ذکر است طی یک سال گذشته منتهی به بهار گذشته بیشترین افرایش قیمت زیر بنای مسکونی برای منطقه 2 با 14.2 درصد گزارش شده است. در مجموع نیز قیمت هر مترمربع زیر بنای مسکونی در مدت مورد اشاره 19.4 درصد در تهران افزایش یافته است.


منطقه

حداکثر قیمت هر مترمربع مسکونی (تومان)

متوسط قیمت هر مترمربع مسکونی (تومان)

درصد افزایش یکساله

1

5622000

2611000

-9.4

2

5593000

2263000

14.2

3

5972000

2709000

12.4

6

5675000

2128000

8.8

20

1744000

931000

3.9



گران‌ترین اجاره بها

با وجود رده بندی گزارش شده برای مناطق شهرداری تهران در خصوص رکورد گران‌ترین زیر بنای مسکونی، رده بندی اجاره بها در مناطق مختلف تهران تفاوت‌های معنا داری دارد. به طوری که گران‌ترین زیربنای اجاره شده در بهار گذشته متعلق به منطقه یک تهران است. بر پایه گزارش مرکز آمار ایران، هر متر مربع از زیر بنای مسکونی ملکی در مجموع اجاره بها و 3 درصد ودیعه بیش از 31 هزار و 139 تومان اجاره شده است. این بدان معناست که برای اجاره ماهانه 100 متر مربع از این زیر بنا باید 3 میلیون و 113 هزار تومان پول پرداخت کرد.

مقام دوم گران‌ترین قرارداد اجاره نیز متعلق به منطقه دو است که به ازای هر مترمربع زیر بنای مسکونی 25 هزار و 294 تومان ثبت شده است. در بخش گران‌ترین اجاره بها منطقه 3 در مقام سوم قرار دارد. در این منطقه گران‌ترین اجاره بها برای هر مترمربع زیر بنای مسکونی 23 هزار و 696 تومان گزارش شده است.

در مقابل ارزان‌ترین زیر بنای اجاره شده در بهار گذشته در منطقه 20 تهران ثبت شده که بهای هر مترمربع آن تنها یکهزار و صد تومان بوده است. یعنی یکصد مترمربع آن 110 هزار تومان در ماه اجاره شده است که این رقم معادل اجاره بهای کمی بیشتر از 3 مترمربع از گران‌ترین زیر بنای اجاره رفته در منطقه یک تهران است.

در حالی که متوسط اجاره بهای هر مترمربع زیر بنای مسکونی در شهر تهران حدود هشت هزار و 601 تومان گزارش شده است، مناطق یک و سه بیشترین رقم متوسط اجاره بها را در میان مناطق 22 گانه شهر تهران به نام خود ثبت کرده‌اند.

متوسط اجاره بهای هر مترمربع منزل مسکونی در منطقه یک حدود 11 هزار و 670 تومان و در منطقه سه حدود 11 هزار و 611 تومان گزارش شده است.

طی بهار سال 89 متوسط اجاره بهای هر مترمربع زیر بنای مسکونی در منطقه 6 تهران هم ده هزار و 971 تومان اعلام شده است. در رده‌بندی گران‌ترین مناطق تهران از نظر اجاره بها منطقه 7 تهران بالاتر از منطقه 2 قرار دارد. مطابق گزارش استخراج شده از سامانه مدیریت معاملات املاک و مستغلات متوسط اجاره بهای هر مترمربع منزل مسکونی در منطقه 7 تهران 9 هزار و 626 تومان و در منطقه دو حدود 9 هزار و 428 تومان ثبت شده است.

این جابجایی در مناطق تهران به لحاظ ارقام اجاره بها پس از آن رخ داده که طی یک ساله منتهی به بهار امسال نرخ اجاره بها در منطقه هفت شهرداری تهران نزدیک به 24 درصد افزایش یافته که بالاترین درصد گزارش شده در میان مجموع مناطق شهر تهران است.

اجاره بها در منطقه 13 تهران هم 22.7 درصد در این مدت افزایش یافته است. منطقه 6 تهران هم در مقام سوم رشد اجاره بها با  20.3 درصد قرار دارد.

گفتنی است طی مدت مورد اشاره اجاره بها در تهران به طور متوسط 21 درصد افزایش یافته است.


منطقه

حداکثر اجاره هر مترمربع مسکونی (تومان)

متوسط اجاره هر مترمربع مسکونی (تومان)

درصد افزایش یکساله

1

31139

11670

13

2

25294

9421

6.3

3

23696

11611

6

6

20833

10971

20.3

7

17410

9626

23.9



مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
شما لطف کنین راجع به مسکن حرف نزنید.
هر وقت شماها(مطبوعات) راجع به مساله ای حرف زدید اون چیز گرون شد.
بابا تو رو خدا دیگه مطلبی راجع به مسکن رو سایتتون نرید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
هنوز نيمي از آمارها ثبت نميشوند پس اين امارها خيلي درست نيستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
عزيزم بيا ملك تو خيابان ديباجي شمالي (منطقه 1)‌ بهتون نشون بدم با قيمت پايه متري 7.5 ميليون تومان تا 10 ميليون معامله شده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
آمار هاي ذكر شده در جدول به خوبي از رشد منفي قيمت مسكن و اجاره بها خبر مي دهد !!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
در حالت معمول در بعضی مناطق قیمت مسکن از بالاترین عددی که شما دادین خیلی بالاتره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
اصلا" مهم نيست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
فاز يك اكباتان منطقه 5 ميشه متري 2 ميليون و چهارصد هزار تازه كمش هست تازه اگه پيدا بشه !!!! كو ارزوني كو خونه كو قيمت كم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟