کلاهبرداری میلیاردی در فروش زمین سرلشکر فراری
وطن امروز: فروش زمین 3 میلیاردی سرلشکر فراری رژیم شاه پرونده جنجالیای را رقم زد. با وجود اینکه زمین نظامی فراری در تصرف ستاد اجرایی امام(ره) بود یک حقوقدان با جعل وکالتنامه آن را به یک تعاونی مسکن فروخت تا 120 خانواده خانهدار شوند.
در سال 84 مدیرعامل جدید یکی از تعاونیهای مسکن تهران به شعبه چهارم دادسرای بعثت مراجعه کرد و پرده از جزئیات یک کلاهبرداری میلیاردی برداشت.
وی گفت: مدیرعامل سابق تعاونی با هماهنگی چند تن از همکاران به بهانه ساخت آپارتمان در زمینی اطراف اندیشه که در تصرف ستاد اجرایی امام(ره) بود از سهامداران تعاونی مسکن پول گرفته اما اقدام به ساخت و ساز نکرده است.
پس از اظهارات این مرد، بررسیهای گسترده پلیسی و قضایی آغاز شد تا اینکه با دستگیری یک کارشناس حقوق راز این پرونده کلاهبرداری فاش شد.
مجید که کارشناس حقوق است در بازجوییها به بازپرس شعبه چهارم گفت: سال 52 یکی از دوستانم که سرلشکر دوره شاه بود وکالتنامهای برای فروش یکی از زمینهایش در اندیشه کرج را به من داد که فقط تا 3 ماه اعتبار داشت. پس از آن دوستم از ایران فرار کرد و به آمریکا رفت.
وی افزود: این وکالتنامه سوخته و بیاعتبار در اختیار من بود تا اینکه متوجه شدم این زمین از سوی ستاد اجرایی امام(ره) مصادره شده است. این مرد ادامه داد: سال 84 بود که همراه یکی از دوستانم به نام حسن از یزد به تهران آمدم و به یک دفترخانه در تهران رفتم. با همکاری مدیر دفترخانه به همان وکالتنامه سوخته، اعتبار بخشیدیم و زمین را به یکی از تعاونیهای مسکن تهران فروختیم. 2 میلیارد تومان به ما پول پرداخت کردند و بقیه را ماهانه 100 میلیون تومان به حسابم میریختند. مقداری از این پول را به مدیر دفترخانه و همکارش دادیم. پ
س از اظهارات این مرد کلاهبردار، مدیر دفترخانه و همکارش به اتهام جعل و اعتبار بخشیدن به یک وکالتنامه سوخته و 5 تن از اعضای تعاونی مسکن بازداشت شدند.
بازپرس شعبه چهارم دادسرای بعثت برای اعضای تعاونی مسکن قرار منع تعقیب صادر کرد اما دادگاه خواستار رسیدگی بیشتر در این زمینه شد. به همین خاطر پرونده بار دیگر نزد بخشوده، بازپرس شعبه چهارم دادسرای بعثت بازگشت. با توجه به اینکه 120 سهامدار تعاونی مسکن از شاکیان این پرونده کلاهبرداری 3 میلیاردی هستند،
بازپرس شعبه چهارم دستور دستگیری متهمانی که آزاد شده بودند را صادر کرد.تحقیقات در این پرونده کلاهبرداری میلیاردی ادامه دارد تا زوایای پنهان پرونده آشکار شود.


