میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رکورددار دوی ماراتن جهان درگذشت

کلوین کیپتوم رکورددار دوی ماراتن به همراه مربی خود در سانحه رانندگی درگذشت. او در ماه اکتبر رکورد جهانی را ۳۴ ثانیه با ثبت زمان ۲ ساعت و ۳۵ ثانیه بهبود بخشید.
کد خبر: ۱۲۲۱۳۳۵
| |
3980 بازدید
رکورددار دوی ماراتن جهان درگذشت

به گزارش تابناک، کلوین کیپتوم رکورددار دو ماراتن جهان و جروایس هاکیزیمانا مربی او در سانحه رانندگی در خارج از شهر الدورت دره ریفت کنیا جان خود را از دست دادند.

مولینگ رئیس پلیس این شهر به سی‌ان‌ان گفت که کلوین کنترل خود را از دست داد و از جاده منحرف و وارد گودالی در فاصله ۶۰ متری شد و به درخت بزرگی برخورد کرد. این حادثه حوالی ساعت ۱۱ شب گذشته رخ داد.

رکورد جهانی کیپتوم که در مسابقات دو ماراتن شیکاگو در ماه اکتبر ثبت شد، ۲:۰۰:۳۵ بود و این رکورد در چند روز گذشته تایید شد.

 او در شیکاگو ۵۰ ثانیه رکورد خود را بهبود بخشید تا رکورد ۲:۰۱:۰۹ ساعت را که توسط الیود کیپچوگه دونده کنیایی ثبت شده بود، بشکند. باورها بر این بود که کیپتوم جانشین کیپچوگه و رقیب احتمالی او در دو ماراتن در کمتر از ۲ ساعت است.

پس از انتشار خبر درگذشت کیپتوم سباستین کو رئیس فدراسیون بین‌المللی دوومیدانی گفت: کیپتوم ورزشکاری بود که میراثی خارق‌العاده از خود به جای گذاشت، ما سخت دلتنگ او خواهیم شد. در غم از دست دادن کلوین و مربی او در شوک عمیقی هستیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات