بازدید 4084
۷

از «تب تند تبلیغات زودهنگام نامزدها در روستاهای خراسان‌شمالی» تا «واکنش چهره نزدیک به لاریجانی به ائتلاف انتخاباتی»

۲۶ روز دیگر تا یازدهم اسفند، موعد انتخابات «خبرگان ششم» و «مجلس دوازدهم» زمان باقی است و روز به روز بر حال و هوای انتخاباتی جامعه و کنشگری‌های سیاسی - انتخاباتی احزاب و تشکل‌ها افزوده می‌شود. در این روز‌ها، فعالان سیاسی به دنبال اقناع مردم به حضور در انتخابات هستند. در ادامه مروری بر این اخبار خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۲۱۹۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰ 03 February 2024

از «تب تند تبلیغات زودهنگام نامزدها در روستاهای خراسان‌شمالی» تا «واکنش چهره نزدیک به لاریجانی به ائتلاف انتخاباتی»

 

۲۶ روز دیگر تا یازدهم اسفند، موعد انتخابات «خبرگان ششم» و «مجلس دوازدهم» زمان باقی است و روز به روز بر حال و هوای انتخاباتی جامعه و کنشگری‌های سیاسی - انتخاباتی احزاب و تشکل‌ها افزوده می‌شود. در این روز‌ها، فعالان سیاسی به دنبال اقناع مردم به حضور در انتخابات هستند. در ادامه مروری بر این اخبار خواهیم داشت.

 

تب تند تبلیغات زودهنگام نامزدها در روستاهای خراسان‌شمالی
به نوشته ایرنا، سوت تبلیغات رسمی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از ۲۰ روز دیگر به صدا درمی آید؛ اما برخی نامزدهای خراسان شمالی به هوای اینکه تایید صلاحیت شده اند، تحرکات تبلیغاتی غیر رسمی خود را به بهانه های گوناگون در مناطق روستایی استان آغاز کرده اند. هرچند کاندیداهای خراسان شمالی از مدت ها قبل با یارکشی ها و برگزاری نشست های شبانه زنگ تبلیغات زودهنگام را به صدا درآورده اند، با اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده این افراد با خیال راحت بر تحرکات تبلیغاتی خود افزوده اند و هر روز سر از یک منطقه استان درمی آورند. با وجود ممنوعیت تبلیغات زود هنگام و هشدارهای مسئولان برگزاری انتخابات، همچنان نشست ها و دیدارهای نامزدها با بزرگان و فعالان اجتماعی روستاها به بهانه های بررسی مشکلات و راهکارهای توسعه آن منطقه برگزار می شود. آنها از ظرفیت فضای مجازی نیز برای معرفی خود غافل نشده اند و همچنان شاهد شکل گیری قارچ گونه گروه ها و کانال های تلگرامی با عناوینی منتسب به نامزدها هستیم اما از آنجایی که ۴۴ درصد جمعیت استان در روستاها سکونت دارند، همچنان حضور آنها در این مناطق و دیدار چهره به چهره با اقوام متفاوت ترک، کرد، تات، بلوچ و ترکمن پر رنگ تر است.

 

تکذیب کاندیداتوری فلاحیان
امروز دفتر علی فلاحیان، وزیر پیشین اطلاعات در پی انتشار اخباری مبنی بر رد صلاحیت وی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد، وی در این دوره از انتخابات از هیچ حوزه‌ای نه در مجلس شورای اسلامی و نه در مجلس خبرگان رهبری کاندیدا نشده است.

 

دبیرکل کارگزاران: حضور در انتخابات تحت هر شرایطی مهم است
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، با بیان اینکه انتخابات در هر شرایطی امکان مهمی محسوب می‌شود، افزود: پیشنهاد ما صرفا حضور در حوزه‌های انتخابیه‌ای است که نامزد حزبی یا غیرحزبی تایید صلاحیت شده و سوابق روشن اصلاح‌طلبانه داشته باشد و بتوانیم در برابر مردم از عملکرد گذشته و آینده آنها دفاع کنیم.در جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی به ریاست محسن هاشمی به پیشنهاد سید حسین مرعشی، دبیرکل حزب و با رای اعضا مصوب شد که کارگزاران صرفا در حوزه‌هایی از انتخابات مجلس شورای اسلامی فعال باشد که نامزد حزبی یا نامزدی با سوابق روشن و قابل دفاع اصلاح‌طلبانه تایید صلاحیت شده باشند.

 

 

محصولی: با جریان‌های انقلابی گفت‌وگو می‌کنیم
صادق محصولی در پاسخ به این پرسش که برای مساله حجاب، آموزش و پرورش و مشکلات مبتلابه جامعه جبهه پایداری چه برنامه‌ای دارد، گفت: جبهه انقلاب باید نامزدهایی انتخاب کند که تمامی ارکان شریعت را پاسداری کند و حجاب یک از مهمترین ضرویات اسلام است. لایحه حجاب که پیگیری شد از کارهای دوستان جبهه انقلاب در مجلس است. وی درباره لیست مستقل یا مشترک جبهه پایداری در انتخابات پیش‌ روی گفت: چون در شرایط فعلی یک ماه تا انتخابات مانده، نمی شود دقیقا در مورد وجود لیست واحد از طرف جریان غربگرا نظر داد؛ البته ما خودمان را محدود نکردیم و با جریان‌های انقلابی گفت‌وگو می‌کنیم و انشاءالله با توجه به شرایط ناظر بر فضای انتخابات تصمیم‌گیری می‌کنیم.

 

با تبلیغات زودهنگام کاندیداهای انتخابات برخورد می‌شود 
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برخورد قانونی با تبلیغات زودهنگام کاندیداهای انتخابات مجلس شوری اسلامی خبر داد.حمیدرضا کریمی، امروز (۱۴ بهمن) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهمیت پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در استان، اظهار کرد: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی نظام، موضوع پیشگیری همچون پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی وظیفه همه دستگاه هاست؛ بنابراین، انتظار می رود، هر یک از بخش‌ها به وظایف قانونی خود در انتخابات عمل کنند تا شاهد کمترین تخلفات در پیش، حین و پس از برگزاری انتخابات باشیم.دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باید دستگاه های ذیربط مراقبت جدی داشته باشند، چراکه وقتی تخلفی صورت می گیرد و حتی اگر برخورد قانونی هم با آن انجام شود، آثار منفی ایجاد شده به راحتی از اذهان مردم پاک نخواهد شد.

 


راهکار نوری قزلجه برای کمک به شور و شوق انتخابات
رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که کاندیداهای اصلاح‌طلب معتدل و میانه‌رو یعنی طیف روبه‌روی جریان اصولگرای تند بتواند، سازمان‌یافته و تشکیلاتی وارد انتخابات شوند، به شور و شوق انتخاباتی کمک کرده و همان مسابقه مدنظر رهبری شکل می‌گیرد.

 

واکنش حقیقت‌پور به شایعات درباره لاریجانی
به نوشته اصلاحات نیوز منصور حقیقت‌پور در خصوص ادعای روزنامه ایران نسبت به ارائه لیست انتخاباتی روحانی می گوید: ائتلاف لاریجانی و روحانی برای ارائه لیست منتفی است، افرادی که تایید صلاحیت شدند مانند سالاد هستند نه پلو خورش، لاریجانی مشغول مطالعه ‌و‌ تحقیقات است نه کارهای انتخاباتی. برای لذت قدرت، دروغ می‌گویند.ائتلاف زمانی می‌تواند رخ دهد که آنها در سبد رای‌شان آورده‌ای داشته باشند . این دو لیستی که اعلام شده اند پلو و خورش نیستند، بلکه سالاد هستند، یعنی تامین کننده نیازهای اصلی فضا و انتخابات نیستند و نمی‌توانند ورق انتخابات را به سمت پرشور شدن و رقابتی کردن برگردانند.

 

 

دولت در انتخابات حامی هیچ "حزب سیاسی" نیست
مدیرکل سیاسی وزارت کشور با اشاره به "بی طرفی" دولت در انتخابات گفت: دولت هیچ کاندیدایی در انتخابات نداشته و حامی هیچ حزب سیاسی هم نیست.عبدالله مرادی در جلسه ستاد انتخابات استان کرمانشاه به بیان برخی نکات ضروری تا روز برگزاری انتخابات اشاره کرد و افزود: اولین و مهمترین نکته بحث بی طرفی در انتخابات است که تا روز برگزاری انتخابات باید با جدیت پیگیری شود.

 

 

مسیر پیشرفت کشور از مشارکت مردم در انتخابات می گذرد
دبیرکل حزب مردمی اصلاحات ایران و عضو انجمن علوم سیاسی ایران با بیان این که جمهوری اسلامی چهار دهه برگزاری انتخابات را با مشارکت و همراهی همه جانبه مردم و با هدف عزت و کرامت ملی و استمرار پیشرفت کشور تجربه کرده است، گفت: مسیر پیشرفت کشور از مشارکت مردم در انتخابات می گذرد. اسلام دستگداز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری افزود:‌ در ۱۱ اسفند امسال نیز مردم با حضور پرشور در این انتخابات این هدف را دنبال خواهند کرد. وی ادامه داد: مردم ایران در برهه های مختلف نشان داده اند با وجود همه تهدیدات و فتنه انگیزی های دشمنان، هوشیارانه و با ایمان و مقاومت خود پشتیبان این نظام و کشور هستند. این فعال سیاسی کشور اظهار داشت: همواره مردم ایران در صحنه های مختلف حضور پُرشوری دارند و امید است تلاش مسئولان نظام در خدمت به مردم نتیجه بخش و مستمر باشد و این مشارکت ملی و همبستگی مردم در عرصه انتخابات می‌تواند نقش اثرگذاری در سرعت بخشیدن به مسیر پیشرفت و آبادانی کشور داشته باشد.


اختصاص۱۳شبکه تلویزیونی برای تبلیغات داوطلبان مجلس در آذربایجان‌شرقی
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ۱۱ اسفند، گفت: رسانه ملی با اختصاص حدود ۲۰۰ شبکه تلویزیونی محلی در کشور که 13 شبکه مربوط به آذربایجان شرقی است، بستر مناسب برای تبلیغات داوطلبان تبریز و شهرستان ها با هدف معرفی و شناساندن نامزدها و جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را فراهم کرده است.

 


اولین لیست انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در اصفهان مشخص شد
به نوشته ایرنا مجمع نیروهای انقلاب اصفهان مرحله نهایی فرآیند انتخاب نامزدهای لیست پنج نفره شهرستان اصفهان را برگزار و گزینه های موردنظر در لیست نهایی خود را اعلام کردند. رای گیری گروه سیاسی مجمع نیروهای انقلاب اصفهان برای انتخاب گزینه ها در این جلسه انجام شد و اعضای این گروه لیست پنج نفره خود برای انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه اصفهان،‌ ورزنه، جرقویه، کوهپایه و هرند را مشخص کردند. براساس رای گیری انجام شده، مهدی طغیانی، امیرحسین بانکی پور فرد، قدرت الله خسروشاهی، زهرا شیخی و تورج حاج رحیمیان نامزدهای نهایی لیست مجمع نیروهای انقلاب برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند هستند.طغیانی، بانکی و شیخی نمایندگان فعلی اصفهان در مجلس شورای اسلامی هستند.

 

 

هروی: با اصولگرایان معتدل و اصلاح‌طلبان ائتلاف می‌کنیم
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه موضع این حزب مشارکت مدنی است، گفت: با برخی از گروه‌های اصولگرای معتدل و احزاب اصلاح‌طلب گفت و گوهایی داشته‌ایم تا از نیروهای اعتدالی آنها در لیست خود استفاده کنیم.جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفت و گو با ایرنا درخصوص موضع انتخاباتی حزب متبوعش اظهار داشت: موضع حزب اعتدال و توسعه هم‌چنان «مشارکت مدنی» است و با وجود اعتراض به رد صلاحیت‌ها، تنها راه برون رفت از مشکلات موجود را صندوق رأی، حضور و ترغیب گروه‌های مختلف اجتماعی به مشارکت می‌دانیم.وی در پاسخ به سوالی در مورد چند و چون ائتلاف این حزب با سایر احزاب اصلاح‌طلب گفت: همان‌گونه که در نشست خبری روز دوشنبه عنوان شد، برای تصمیم‌گیری درخصوص این موضوع منتظر ۱۹ بهمن و مشخص شدن لیست نهایی افراد تأیید صلاحیت‌شده از جانب شورای نگهبان می‌مانیم.وی همچنین در مورد بحث سرلیستی نوبخت در لیست مشترک اصلاح‌طلبان عنوان داشت: بحث سر لیستی به خودِ لیست و نامزدها برمی گردد و ما زمانی که بتوانیم به آرایش نامزدها در لیست بپردازیم، می‌توانیم سرلیست را هم مشخص کنیم. اما تا اینجا در حزب اعتدال و توسعه سخن بر سرلیستی دبیرکل این حزب یعنی آقای نوبخت است و اگر قرار باشد تغییراتی انجام بگیرد، منوط به موضع گیری شورای مرکزی یا دفتر سیاسی حزب خواهد بود.

 

 

ائتلاف این سه چهره خلا هاشمی رفسنجانی را ترمیم خواهد کرد
به نوشته انصاف نیوز سعید الله‌بداشتی رئیس کمیته جوانان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال‌های ۹۲ و ۹۶ گفت: بالاخره ما امروز با فقدان آقای هاشمی و تأثیرات انکار نشدنی آن مواجهیم. پس از رحلت ایشان به وضوح تغییر راهبردهای سیاسی و بین‌المللی را شاهد بوده‌ایم. بنده معتقدم یکی از رسالت‌های این سه چهره همین می‌تواند باشد که نگذارند تاثیرات خلأ حضور آقای هاشمی بیش از این ادامه پیدا کند. حضور چهره‌های معقول نظام همچون این سه شخصیت و همچنین چهره‌های اصلاح‌طلب و میانه‌رویی همچون سیدهادی خامنه‌ای، سیدحسن خمینی، سیدمحمد موسوی خوئینی‌ها، ناطق نوری، دکتر ظریف و همچنین چهره‌های ملی مجلس همچون دکتر پزشکیان، دکتر مطهری و… باید عرصه را برای یکه‌تازی جریان فعلی حاکم و بخصوص جریان پایداری تنگ کند.

 


واکنش چهره نزدیک به لاریجانی به ائتلاف انتخاباتی
حسین انتظامی چهره نزدیک به لاریجانی به ادعاها درباره احتمال ائتلاف بین طیف نزدیک به لاریجانی و دیگر طیف های سیاسی واکنش نشان داد و در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت؛یکی از ویژگی های رسانه های تحت امر خالص سازان، کاربرد آرزو به جای فکت است. فکر می کنند اگر هر روز بگویند فلانی لیست می دهد یا با بهمانی، لیست مشترک می دهند، واقعا اتفاق می افتد. مرجعیت رسانه ای را با همین روش ها تقدیم آن ور آب فرموده اند.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۷
دولت در انتخابات حامی هیچ "حزب سیاسی" نیست....
بله درسته حامی یک "خط سیاسی" است!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
مردم به فکر نان شبشون هستند کی به فکر انتخاباته؟
ما شنیدیم در شورای ائتلاف حتی نظامی ها هم رفت و آمد دارند بعد مدعی می شوید که دولت در انتخابات حامی هیچ "حزب سیاسی" نیست!!!؟؟
چون قراره فقط یه عده خاص رای بدن فقط کسانی که در لیست اصولگرا ها باشن رای میارن بقیه ی کاندیدا سر کارن .
دفتر علی فلاحیان

عجب برای خودشون تشکیلات .. تشکیل دادند

یک روز وزیر بوده! حالا چی؟
به واسطه کدوم اقدام مثبتتون و خدماتتون و عملکردتون بیایم رای بدیم ؟؟؟
تب چند درجه؟!!؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام
وب گردی