آغاز مزایده اموال منقول سازمان تملیکی

قائم مقام سازمان اموال تملیکی از برگزاری هشتمین مزایده الکترونیکی اموال منقول ماهانه از فردا ۹ بهمن ماه در ۳۰ استان کشور خبر داد. 
کد خبر: ۱۲۱۸۷۷۸
| |
6276 بازدید
آغاز مزایده اموال منقول سازمان تملیکی

به گزارش «تابناک» به نقل از تجارت نیوز، صاحب حجتی با اشاره به شروع هشتمین مزایده الکترونیکی اموال منقول ماهانه از فردا ۹ بهمن ماه در ۳۰ استان کشور، اظهارداشت: مزایده شماره ۲۶۵ سازمان طبق روال گذشته مزایده اموال منقول از طریق سامانه ستاد الکترونیک دولت انجام خواهد شد.

قائم مقام سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: کل کالاهای عرضه شده در این مزایده سراسری بیش از ۹۶۱ میلیارد تومان ارزش گذاری شده است. وی افزود: بیشترین کالاها در این مزایده به ترتیب از سوی استان‌های هرمزگان، آذربایجان غربی، تهران و آذربایجان شرقی عرضه خواهد شد.

سخنگوی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بیان داشت: کالاهای عرضه شده در این مزایده شامل ماشین الات راهسازی، مقادیری طلا، لوازم خانگی، پوشاک و دخانیات به شرط صادرات و اسباب بازی است.  براساس این گزارش، شرکت در مزایده برای عموم مردم آزاد است و متقاضیان تا ۱۶ بهمن ماه می تواند از کالاهای مورد نظر بازدید و پیشنهادهای خود را در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ثبت کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار