صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیوستن ایران به بریکس مستلزم تصویب مجلس است

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: در مورد بریکس نظر حقوقی بر این است که با وجود تفاوت هایی که با سازمان همکاری شانگهای دارد و با توجه به الزامات و تعهدات باید لایحه در مجلس تصویب شود و ما این موضوع را به دستگاه های ذی ربط اعلام کردیم.
کد خبر: ۱۲۱۷۹۵۲
| |
3345 بازدید
پیوستن ایران به بریکس مستلزم تصویب مجلس است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمد دهقانی در خصوص نحوه پیوستن کشورمان به پیمان بریکس، گفت: در خصوص شانگهای ۵۰ سند با همکاری وزارت امور خارجه در چارچوب لایحه به مجلس تقدیم شد و مجلس نیز آن را تصویب کرد و ما رسما به سازمان همکاری شانگهای ملحق شدیم. 

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: در مورد بریکس نیز نظر حقوقی بر این است، با وجود تفاوت هایی که با  سازمان همکاری شانگهای دارد و با توجه به الزامات و تعهدات باید لایحه در مجلس تصویب شود و ما این موضوع را به دستگاه های ذی ربط اعلام کردیم تا لایحه مربوط را تهیه و به هیات دولت ارسال کنند.

بر اساس این گزارش و به نقل از خانه ملت،‌ دهقانی تصریح کرد: در حال حاضر منتظر بانک مرکزی و وزرات امور خارجه هستیم تا لایحه را به هیات دولت ارسال کند تا پس از طی مراحل مرتبط به موضوع رابه مجلس تقدیم کنیم.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات