ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایران در پلتفرم‌های آنلاین اسرائیلی نفوذ کرده است

سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی به تازگی هرچه بیشتر از شهروندان اسرائیلی و پلتفرم‌های آنلاین برای گردآوری اطلاعات درباره مقامات و شخصیت‌های بانفوذ در جامعه اسرائیل استفاده می‌کنند.
کد خبر: ۱۲۱۶۵۲۲
| |
4449 بازدید
ایران در پلتفرم‌های آنلاین اسرائیلی نفوذ کرده است

 
به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی به تازگی هرچه بیشتر از شهروندان اسرائیلی و پلتفرم‌های آنلاین برای گردآوری اطلاعات درباره مقامات و شخصیت‌های بانفوذ در جامعه اسرائیل استفاده می‌کنند.

بر اساس بیانیه شین بِت، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی از جمله شهروندان را به گرفتن عکس و فیلم از محل زندگی مقامات و افراد بانفوذ اجتماعی کشانده‌اند، بدون آن‌که این افراد از عوامل پشت پرده ماجرا آگاه باشند.

شین‌ بت در بیانیه خود نوشته که نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در پلتفرم‌های آنلاین اسرائیلی نفوذ کرده و خود نیز با ایجاد پلتفرم‌های مجازی فعالیت‌های مربوط به خانواده اسرائیلی‌های ربوده شده به غزه را تبلیغ می‌کنند.

براساس این بیانیه، نهادهای اطلاعاتی ایران از جمله پیشنهاد تجمع در نزدیکی محل زندگی خانواده‌های گروگان‌ها و حتی ارسال دسته گل و پیام محبت به این خانه‌ها را داده‌اند.

این بیانیه مدعی است که در پشت پرده فعالیت دست‌کم یک چهارم از پلتفرم‌های مجازی در دوره اخیر در اسرائیل، وزارت اطلاعات ایران قرار دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟