میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لبنان به طور رسمی علیه رژیم صهیونیستی شکایت کرد

نماینده لبنان در سازمان ملل متحد روز جمعه به طور رسمی ضد رژیم اسراییل به دلیل ترور صالح العاروری، نایب رییس دفتر سیاسی حماس در بیروت به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.
کد خبر: ۱۲۱۴۰۸۳
| |
2631 بازدید
لبنان به طور رسمی علیه رژیم صهیونیستی شکایت کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از پایگاه خبری فرانس ۲۴، لبنان به دلیل حمله رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت که به شهادت صالح العاروری، نایب رییس دفتر سیاسی حماس انجامید از رژیم اسراییل به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.

پایگاه خبری فرانس ۲۴ با اعلام این مطلب گزارش داد که نماینده لبنان در سازمان ملل متحد حمله اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان را «خطرناک‌ترین مرحله» در حمله‌های این رژیم به لبنان دانست.

در مفاد این شکایت آمده است که رژیم صهیونیستی از ۶ موشک برای ترور این مقام ارشد حماس استفاده کرده و رژیم صهیونیستی با نقض حریم هوایی لبنان, از آن برای بمباران سوریه استفاده می‌کند.

پیشتر، وزیر امور خارجه لبنان در سخنانی اعلام کرد که این کشور به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به یک منطقه مسکونی در ضاحیه جنوبی بیروت، از این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل شکایت می‌کند.

عبدالله بوحبیب، وزیر امور خارجه دولت پیشبرد امور در لبنان به سفیر و نماینده دایم این کشور دستور داد که به دنبال تجاوز رژیم صهیونیستی به یک منطقه مسکونی در ضاحیه جنوبی بیروت، از اسراییل به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کند.

«صالح العاروری» نایب رییس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله سه‌شنبه شب رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسید.

جنبش حماس سه‌شنبه شب اسامی هفت شهید حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت را منتشر کرد.

حماس اعلام کرد که صالح العاروری نایب رییس دفتر سیاسی حماس، سمیر فندی و عزام الاقرع از فرماندهان گردان‌های شهید عزالدین القسام و محمود زکی شاهین، محمد الریس، محمد بشاشه و احمد حمود از اعضای حماس در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به فیض شهادت نایل شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات