استقلالی های سابق به دنبال تبرئه بازیکن اعدامی
چند تن از استقلالی های سابق به دنبال تبرئه بازیکن محكوم به اعدام هستند.
تعدادی از بازیکنان سابق استقلال و همبازی های فرد مذکور در اقدامی جوانمردانه برای گرفتن حکم تبرئه از اعدام وی وارد عمل شده اند.
به گزارش «فردا» محمد مؤمنی، ستار همدانی، اصغر حاجیلو، سیروس دین محمدی، مهدي فنوني زاده و چند تن از همبازی های سابق (ع - ا) قرار است در جلسه دادگاه این بازیکن حاضر شده و برای وی از قاضی پرونده تقاضای عفو یا تخفیف مجازات داشته باشند.
ماجراي مهاجم دهه 70 استقلال و پرسپوليس از اين قرار است كه ماه گذشته نيروي انتظامي موتور سيكلتي را توقيف ميكند و در بازجويي از فرد موتورسوار مشخص ميشود كه موتورسيكلت دزدي است.
در ادامه باز جويي فرد مذكور مدعي ميشود موتور را از فردي به نام علي اكبريان كه سابقه بازي كردن دراستقلال و پرسپوليس را دارد خريده است.
ماموران نيروي انتظامي پس از ادعاي اين فرد به منزل اين بازيكن معروف رفته و در تفتيش از منزل او مقدار زيادي ماده مخدر شيشه را كشف و ضبط ميكنند. علي اكبريان براي اينكه ساير هم دستانش در توليد اين مواد را لو ندهد ادعا ميكند كه تمام اين مواد را خودش توليد كرده است،غافل از اينكه توليد و همراه داشتن بيش از 30 گرم ماده مخدر شيشه حكم اعدام را دارد.
مهاجم سالهاي دور سرخابي به همين سادگي به اعدام محكوم ميشود و اكنون پس از تحمل حدود يكماه حبس در انتظار اجراي حكم بهسر ميبرد. در همين قاب از گوشه و كنار خبر ميرسد سرخابيهاي پايتخت براي كمك به علي اكبريان وخانوادهاش دست بهكار شدهاند.


