اسیر اسرائیلی: مادرم به دست ارتش کشته شد

یک اسیر آزاد شده صهیونیست از کشته شدن مادرش به دست ارتش رژیم صهیونیستی در مسیر انتقال آنها به نوار غزه در هفتم اکتبر پرده برداشت.
کد خبر: ۱۲۱۱۰۹۹
| |
3934 بازدید
اسیر اسرائیلی: مادرم به دست ارتش کشته شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این اسیر زن که اخیرا در جریان توافق تبادل اسرا آزاد شد، در گفت‌وگو با شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی فاش کرد، رزمندگان گردان‌های القسام اسرا را در هفت اکتبر سوار یک کامیون کردند و نیروهای اسرائیلی به سمت این خودرو آتش گشودند.

وی افزود: مادرم که خیلی دوستش داشتم جانش را از دست داد. من از ناحیه کمر مجروح شدم و برادرم از ناحیه پا زخمی شد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی برای متوقف کردن خودرویی که به سمت نوار غزه در حرکت بود، اقدام به تیراندازی کرد.

از ابتدای آغاز تجاوزات به نوار غزه، چند اسیر صهیونیست در حملات خود رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند.

کشته شدن اسرای صهیونیست در حملات رژیم اشغالگر در غزه، فشارهای داخلی بر نتانیاهو را افزایش داده‌است. روزنامه نیویورک تایمز پیشتر در این باره نوشته بود، کشته شدن اسرای صهیونیست در غزه شک و تردید شهرک‌نشینان درباره نتانیاهو را بیشتر می‌کند.

همچنین به‌تازگی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از کشته‌ شدن سه اسیر اسرائیلی با شلیک اشتباه نظامیان این رژیم خبر داد و با اذعان به اینکه نظامیان اسرائیلی «بهای گزافی را در غزه می‌پردازند»، مدعی شد، تل‌آویو گزینه دیگری جز تحقق اهداف خود ندارد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت