ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آلودگی هوای تهران سه‌شنبه افزایش می‌باید

طبق پیش بینی هواشناسی استان تهران، از سه شنبه با استقرار هوای پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه، انباشت آلاینده و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۰۷۶۶
| |
7077 بازدید
آلودگی هوای تهران سه‌شنبه افزایش می‌باید

به گزارش «تابناک»، بر اساس داده‌های هواشناسی استان تهران وضعیت جوی استان طی امروز اسمانی صاف تا قسمتی ابری و استقرار جوی پایدار بر روی استان و انباشت تدریجی آلاینده ها و غبار محلی و کاهش کیفیت هوا به ویژه در مناطق پر تردد شهری در نیمه جنوبی و مراکز شهری پیش بینی می‌شود.

روز دوشنبه تا صبح سه شنبه با عبور از امواج از تراز میانی جو، بروز ناپایداری در سطح استان، افزایش ابر و افزایش باد و احتمال وزش باد شدید، افزایش کیفیت هوا و در ارتفاعات بالادست به ویژه ارتفاعات شمال شرق، بارش پراکنده برف مورد انتظار است.

از سه شنبه بعدازظهر به تدریج با استقرار هوای پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه تا پنج شنبه، آسمانی صاف تا قسمتی ابری و انباشت آلاینده‌ها به ویژه ذرات p.m ۲.۵ و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟