فرار پرسپولیس از خطر فسخ گولسیانی در روز دربی!

کد خبر: ۱۲۱۰۱۸۱
| |
3529 بازدید

باشگاه پرسپولیس مدعی شد بخشی از قرارداد بازیکنان و همه مطالبات مربیان و معوقات خارجی‌های خود را در آستانه دربی پایتخت پرداخت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، پرسپولیس از ساعت 16:15 امروز (پنجشنبه) در دیدار معوقه هفته پنجم لیگ، در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال می‌رود اما نگرانی برخی از هواداران این تیم فسخ یکطرفه قرارداد از سوی گولسیانی بازیکن کلیدی گرجستانی این تیم بوو.

حالا مدیران باشگاه پرسپولیس مدعی شده اند طبق وعده‌ای که داده بودند در آستانه دربی ۱۰۲ تهران، ده درصد دیگر از قرارداد همه بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه را پرداخت کردند. مطالبات معوقه تمامی مربیان و بازیکنان خارجی پرسپولیس نیز به حساب آنها واریز شده است و دیگر خطری بابت فسخ و نوتیس باشگاه را تهدید نمی‌کند.

مسئولان باشگاه پرسپولیس همچنین پاداش پیروزی شاگردان یحیی گل‌محمدی مقابل هوادار را به آنها پرداخت کرد تا سرخپوشان با روحیه مثبتی به مصاف استقلال برود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت