یک کشته و پنج مجروح در پی نزاع و درگیری در گرگان

فرمانده انتظامی گرگان مرکز استان گلستان گفت: نزاع و درگیری محلی در یکی از روستاهای این شهرستان یک کشته و پنج مجروح بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۲۰۹۸۹۲
| |
3238 بازدید
یک کشته و پنج مجروح در پی نزاع و درگیری در گرگان

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس گرگان، سرهنگ علی تجری روز سه‌شنبه اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل تعدادی از ساکنان یک محله در یکی از روستاهای شهرستان گرگان، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه قرق قرار گرفت.

وی بیان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد فردی در اثر اصابت گلوله به بیمارستان منتقل شده و به دلیل شدت جراحات فوت کرده است.

فرمانده انتظامی گرگان با بیان اینکه پنج نفر دیگر از مجروحان در بیمارستان تحت مداوا هستند افزود: با اشراف اطلاعاتی و در عملیات ضربتی پلیس، قاتل دستگیر و همراه سایر عوامل نزاع به مقر انتظامی منتقل شدند.

وی گفت: تحقیقات پلیس در رابطه با علت وقوع این حادثه ادامه دارد و نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت