استاندار تهران مطرح کرد

ایران خودرو پیش‌قراول تولید خودرو برقی در کشور است

استاندار تهران با بیان این‌که ایران‌خودرو پیش‌قراول تولید خودرو برقی در کشور است، گفت: این شرکت همگام با دیگر خودروسازان دنیا، به فناوری روز این صنعت یعنی تولید خودروهای برقی ورود کرده است.
کد خبر: ۱۲۰۹۰۳۱
| |
2033 بازدید

ایران خودرو پیش‌قراول تولید خودرو برقی در کشور است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- علیرضا فخاری، در حاشیه بازدید از غرفه ایران خودرو در نمایشگاه اختصاصی اوراسیا افزود: با توجه به افزایش آلایندگی‌ها و آلودگی بالای کلانشهرها، توجه به طراحی و تولید خودرو برقی یک ضرورت است که باید به آن توجه ویژه شود.
وی ادامه داد: تولید خودرو برقی یکی از سیاست‌ها و راهبردهای جدید است و با تحقق آن باید با سرعت زیادی بتوانیم شرایط موجود را تغییر دهیم.
فخاری با بیان این که اگر در این زمینه تاخیر یا کوتاهی صورت گیرد، شرایط آلایندگی بدتر خواهد شد، افزود: ضروری است با سرمایه‌گذاری و اعطای مشوق‌های لازم تولید این نوع خودروها را برای تولیدکنندگان داخلی تسهیل کنیم و در صورت لزوم از منابع و امکانات خارجی استفاده کنیم.
استاندار تهران اقدامات ایران خودرو را برای تولید خودرو برقی مناسب دانست و اظهار امیدواری کرد: با توجه به تلاش‌های صورت گرفته در تولید خودرو برقی، نتایج خوبی برای کشور حاصل شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت