صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آخرین وضعیت مستندسازی که ببر به او حمله کرده بود!

یکی از عوامل برنامه «در استان» شبکه تهران که روز گذشته هنگام تهیه گزارش از باغ‌وحش صفادشت مورد حمله‌ یکی از ببرهای این باغ وحش قرار گرفته و مجروح شده بود، پس از انجام عمل جراحی در شرایط جسمی بهتری قرار داد.
کد خبر: ۱۲۰۸۱۱۹
| |
4519 بازدید
آخرین وضعیت مستندسازی که ببر به او حمله کرده بود!

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین،  مدیر روابط عمومی شبکه تهران درباره آخرین وضعیت سلامت یکی از عوامل برنامه «در استان» که روز شنبه پس از حمله ببر مجروح شده بود، توضیح داد: ایشان پس مداوای اورژانسی، به بیمارستان رسول اکرم(ص) منتقل شد و همان شامگاه گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت. خوشبختانه عمل جراحی موفقیت‌آمیز بود و ایشان هم‌اینک در بخش آی‌سی‌یو جراحی روند رو به بهبودی را می‌گذرانند.

جعفر یحیی با بیان اینکه امروز جمعی از مدیران صداوسیما به ملاقات فرد آسیب‌دیده رفته‌اند، خاطرنشان کرد: امروز ـ دوشنبه ـ ۱۲ آذر ماه ـ آقایان دکتر محمد باقر اعملی (مدیر شبکه تهران)، دکتر حسین قرایی (مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی)، مهدی کریمی زارچی (مدیر گروه شهرستان‌ها) و بنده به همراه تعدادی از همکاران برنامه «در شهر» و «در استان» به ملاقات ایشان رفتیم و ایشان حالشان رو به بهبود است و ماجرا را برایمان شرح دادند.

روز شنبه، گروه تولید برنامه «در استان» برای تهیه گزارشی از وضعیت باغ وحش صفادشت به این محل مراجعه می‌کنند. پس از انجام هماهنگی‌های لازم، تیم در استان همراه با شهردار صفادشت، پیمانکار و مربیان باغ وحش شروع به تصویربرداری می‌کنند. در اواسط گزارش وارد راهروی قفس ببر می‌شوند که به دلیل باز بودن در قفس یکی از ببرها بیرون می‌آید و به سوی تیم تهیه گزارش در استان حمله‌ می‌کند.

بنابر این گزارش، در پی این حمله جراحت شدیدی به یکی از عوامل برنامه وارد می‌شود و منجر به بستری شدن وی می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار