میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرد همسایه در یک قدمی قصاص چشم

کد خبر: ۱۲۰۷۴۲۹
| |
3551 بازدید

حکم قصاص چشم مرد جوانی که در جریان درگیری با همسایه اش، او را کور کرده در یک قدمی اجرا قرار گرفت.

به گزارش ایران، 18 خرداد سال98 مردی 60 ساله که از ناحیه چشم مجروح شده بود به بیمارستان منتقل شد. وی در تحقیقات اولیه گفت: ضارب، همسایه مان بود و مدام برای ما ایجاد مزاحمت می‌کرد. روز حادثه در حال عبور از خیابان بودم که ناگهان او از خانه خارج شد و با داد و فریاد به من گفت چرا اینجا هستی؟ چرا از این محله نمی‌روی؟ سر همین مسأله دعوای مان بالا گرفت و او با چاقو به من حمله کرد و از ناحیه چشم چپ به حدی آسیب دیدم که چشمم تخلیه شد، چشم راستم هم در بینایی دچار مشکل شد.

با اظهارات مرد میانسال، تحقیقات از سوی کارآگاهان پلیس فشم آغاز و در ادامه ضارب فراری بازداشت شد. متهم در بررسی‌های اولیه ادعا کرد که قصد جراحت و کوری شاکی را نداشته است.از آنجایی که مرد میانسال در دادگاه کیفری خواهان قصاص چشم متهم شد، قضات رأی بر قصاص و دیه و زندان صادر کردند.

با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور، پرونده برای اجرا به شعبه چهارم اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارجاع شد. در صورتی که جلسات صلح و سازش به نتیجه نرسد، حکم قصاص چشم اجرا خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت