میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دیدار رئیس حماس با اسرای اسرائیلی در غزه

رسانه‌های عبری زبان روز دوشنبه گزارش دادند که یحیی السنوار، رییس جنبش حماس در نوار غزه با اسیران اسرائیلی دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۱۲۰۷۰۵۲
| |
5612 بازدید
دیدار  رئیس حماس با اسرای اسرائیلی در غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از شکبه خبری الجزیره، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که یحیی السنوار با زبان عبری با برخی از اسیران اسرائیلی در غزه صحبت کرد.

السنوار به آنها در غزه گفت که در امن‌ترین مکان هستند و هیچ گزندی به آنها نخواهد رسید.

در حالی که اسیران اسرائیلی آزاد شده از غزه از رفتار و تعامل انسانی نیروهای مقاومت با آنها می‌گویند، اما رژیم صهیونیستی سخت‌ترین شکنجه‌ها را در حق اسیران فلسطینی به عمل آورده است.

چهارشنبه گذشته و پس از چند روز مذاکره غیرمستقیم، رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین به توافق برای آتش‌بس موقت به مدت چهار روز و تبادل اسرا دست یافتند؛ توافقی که قرار بود امروز به پایان برسد، اما «حماس» پیشتر اعلام کرد که «با برادران قطری و مصری در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای دو روز دیگر و با همان شروط آتش‌بس پیشین» به توافق رسیده است.

رژیم صهیونیستی در این توافق وادار به پذیرش شروط مقاومت شد، بدین ترتیب که در مقابل آزادی هر اسیر اسرائیلی، سه اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد می‌شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات