رایزنی امیرعبداللهیان و نصرالله درباره تحولات منطقه

امیرعبداللهیان که روز گذشته (چهارشنبه) وارد بیروت شد با رئیس پارلمان، رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین و همچنین نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان دیدار و گفتگو کرده بود.
کد خبر: ۱۲۰۶۲۳۹
|
۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۲ 23 November 2023
|
2699 بازدید

 به گزارش تابناک، وزیر خارجه ایران که به لبنان سفر کرده است، با دبیرکل حزب‌الله دیدار و گفتگو کرد.
 

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود در لبنان با «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله دیدار و گفتگو کرد.

طبق گزارش المنار، در این دیدار آخرین تحولات مرتبط با فلسطین، لبنان و منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امیرعبداللهیان که روز گذشته (چهارشنبه) وارد بیروت شد، با رئیس پارلمان، رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین و همچنین نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان دیدار و گفتگو کرده بود.

«مجتبی امانی» سفیر ایران در لبنان درباره دیدار امیرعبداللهیان با سید حسن نصرالله نوشت: در این دیدار در مورد آخرین تحولات فلسطین، لبنان و منطقه و همچنین احتمالات موجود در خصوص روند حوادث، تلاش‌های انجام شده برای توقف تجاوزات اسرائیل به نوار غزه و مسئولیت‌هایی که بر عهده همگان در این رویداد تاریخی و سرنوشت‌ساز قرار دارد، رایزنی و گفتگو شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت