اسحاق جهانگیری به ۱۲ ماه حبس تعزیری محکوم شد

به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، دادگاه، اسحاق جهانگیری معاون اول دولتهای یازدهم و دوازدهم را به اتهام افتراء و نشر اکاذیب به ترتیب به ۴ و ۸ ماه حبس تعزیری محکوم کرد. این حبس تعزیری با استناد به قانون و مسوولیتهای حساس جهانگیری به چهارصد و چهل میلیون ریال جزای نقدی تخفیف داده شده است.
این شکایت پس از اظهارات جهانگیری در مناظرات انتخابات سال ۹۶ ثبت شد و دادگاه برخی جملات اسحاق جهانگیری نظیر «۲۲۰۰. میلیارد توسط جناب آقای قالیباف بخشیده شده است»، «آپارتمان ۱۰ میلیارد تومانی را به ۲ میلیارد تومان بخشیدید»، «در زمان شما بیشترین تخلف بانکی حول و حوش بانک های اطراف شهرداری انجام شد»، «بانک سرمایه سهامش متعلق به شهرداری بوده این سهام را به مفسد اقتصادی منتقل کردید» را مصداق سوء نیت و تخریب شخصیت طرف مقابل دانسته و تأکید کرده دفاعیات وکیل جهانگیری بلاوجه و به دور از واقع است.
بر اساس رای دادگاه، قاضی به رای قطعی پرونده موسوم به «املاک نجومی» و تبرئه محمد باقر قالیباف شهردار اسبق تهران در این پرونده نیز اشاره کرده است. سازمان بازرسی نیز تأکید کرده هیچ پرونده مفتوحی درباره قالیباف وجود ندارد.
کاش به جای تهمت زدن جلوی برادرت رو می گرفتی.
زاکانی که کم مانده بود فحاشی رکیک هم بکند یا هاشمی طبا و جلیلی و قالیباف که هر چه
توهین و تهمت بود زدند تا رقیبشان را از تله میدانی که برایشان ساخته بودند
له کند
اینها به چشم قضاء نیامد اما اتهامات جهانگیر به چشم شان امد
اگر چه جهانگیراین تنبیه برای بسیار بسیار کم است اما چه میشه کرد
دنیا فعلا اینگونه هست که قدرت دست هر کسی باشد او میشود
حق مطلق






