تعداد بازدید : 416
کد خبر:۱۲۰۵۲۲۲
کد خبر:۱۲۰۵۲۲۲
6089 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ | ۱۴۰۲/۰۸/۲۷
18 November 2023
ته چین

زن ایرانی که متخصص شیرینی فرانسوی شد

وقتی سنبل بهمن یار ساکن پاریس شد، زندگی در فرانسه و بحران‌های اقتصادی، او را در 40 سالگی به سمت آموزش و یادگیری شیرینی پزی برد. حالا او در تهران کلاس‌های شیرینی‌پزی به سبک فرانسه راه اندازی‌ کرده و شیرینی‌هایش طرفداران زیادی دارد. سبک شیرینی پزی و حرف‌ها او را که به شرق گفته، در تابناک می‌بینید و می‌شنوید.
گزارش خطا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟