ته چین

پخت تخم اژدها روی آتش

کد خبر: ۱۲۰۵۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲ 18 November 2023
تعداد بازدید : 346
کد خبر: ۱۲۰۵۱۸۲
|
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲ 18 November 2023
|
5046 بازدید
بازدید 5046
تخم اژدها یک شیوه باستانی برای پخت غذا است که امروزه همچنان در منطقه آذربایجان رواج دارد. در این ویدیو این تکنیک پخت غذا را فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟