بازدید 2534
۷

بنزین گران نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه گفت: مجلس شورای اسلامی در لایحه برنامه هفتم توسعه دولت را مکلف به ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور کرده و بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.
کد خبر: ۱۲۰۴۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰ 14 November 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی کردند که به تکلیف مجلس به دولت برای ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور به شرح زیر مربوط می شد.

جزء ۲ بند «پ» ماده ۴۶ لایحه برنامه هفتم: به منظور حل ناترازی بنزین، ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور، اجرای تکالیف پدافند غیرعامل و قانون هوای پاک، سازمان برنامه و بودجه مکلف است با همکاری وزارتخانه های نفت، کشور، صنعت معدن و تجارت، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد، برنامه جامع تأمین و تخصیص حامل های انرژی شبکه حمل و نقل جاده ای کشور را شامل بنزین، نفت، گاز، گازمایع، برق و گاز طبیعی فشرده، حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون تهیه و به تصویب هیأت وزیران برساند.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در مخالفت با این بند از لایحه بیان کرد: ما در بحث بنزین یا حامل‌های انرژی پیشنهادات خوبی در لایحه بودجه داشتیم که به توزیع سوخت به کارت ملی افراد بر می‌گشت و پیشنهاد عادلانه‌ای بود اما مجلس شورای اسلامی با آن موافقت نکرد، ولی براساس بندی که اکنون آورده شده اختیار تعیین قیمت بنزین را به دولت می‌دهیم و اگر دولت بخواهد می‌تواند بنزین را گران کند.

وی ادامه داد: مردم دیگر توان گران شدن کالایی را ندارند. این چه بندی است که در لایحه برنامه هفتم توسعه آورده شده است و این بند شرم‌آور است. براساس این بند دولت اختیار تعیین قیمت حامل‌های انرژی را دارد در حالی که براساس قانون اساسی این از اختیارات مجلس است.

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر در موافقت با این بند از لایحه بیان کرد: گران شدن بنزین در این بند مطرح نیست. مجلس شورای اسلامی به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد که بنزین در این اوضاع گران شود بلکه در این بند از لایحه بحث مدیریت سوخت و مدیریت ناترازی بنزین مطرح است.

محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق در تشریح این بند بیان کرد: دولت در لایحه‌ برنامه آورده بود که با سیاست‌های قیمتی و غیرقیمتی در خصوص تعدیل مصرف حامل‌های انرژی تصمیم بگیرد اما مجلس شورای اسلامی با این موضوع مخالفت کرد و بحث سیاست‌های قیمتی را حذف کرد.

وی ادامه داد: واقعیت این است که ما اکنون ناترازی برق، ناترازی بنزین و ناترازی در سایر حامل‌های انرژی را داریم. برای این ناترازی ما دولت را مکلف به ایجاد تنوع در سبد سوختی کشور کردیم. در این بند می‌گوییم که براساس ویژگی‌های جغرافیایی و ظرفیت‌ها تلاش کنند تا سبد سوختی کشور متنوع شود و بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.

در نهایت نمایندگان با این بند از لایحه برنامه هفتم توسعه موافقت کردند.  

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۷
فعلا تا انتخابات دلمون خوش باشه که گرون نمیکنید بعدش حسابی به حسابمون میرسید
اقایان مسئولین بیاین عین مرد واسه مردم توضیح بدید دقیقا میخواید چیکار کنید اینده ایران ما چی میشه جایگاه ما در رده های مختلف جهانی چی میشه کشورمون به کجا می خواد برسه چه برنامه ای برای اینده این مملکت دارید زمان حال و الان که ابی ازتون گرم نشده و جوانی و زندگی ما را به تباهی کشوندید بعد چی میخواد بشه ایا همچنان دنبال تنتظیم قیمت مرغ و تخم مرغ و باقی اجناس خواهید بود و جنگ زرگری راه می ندازیدو سر مردما گرم می کنید یا نه واقعا برنامه دارید که البته بنده چشمم اب نمی خوره
جبهه پایداری : تفکر احمدی نژاری: محسن زنگنه
دستمزدها رو واقعی کنید مثل کشورهای عربی منطقه انحصار خودرو وکالا هارو بردارید بعد اشکال نداره گرون کنید
بنزین واقعا ارزونه . وقتی نوشابه تا چهل هزار داره میره مردم راحت میخرن بنزین حداقل باید لیتری بیست تا سی هزار تومان باید باشه .
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۳
دوست عزیز چرا چیزی از اقتصاد خرد و کلان نمیدانی نظر میدهی
چرا نباید بنزین گرون بشه آخه ؟ مثلا سالی ده درصد اعلام کنن گرون میشه چه اشکالی داره . چرا بعد 5 سال یه دفعه یه کاری می کنید فنرش در بره یه دفعه چند برابر بشه چه منطق اقتصادی داره این کار شما ؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # سیل