وقوع زمین لرزه شدید در نپال با ۶۹ کشته و ده‌ها زخمی

زمین لرزه‌ ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) جمعه شب در نپال ۶۹ کشته و ده‌ها زخمی برجای گذاشت.
کد خبر: ۱۲۰۲۴۴۷
| |
4388 بازدید
وقوع زمین لرزه شدید در نپال با ۶۹ کشته و ده‌ها زخمی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، زلزله شدید جمعه شب در نپال در غرب جاجارکوت رخ داد و بنا بر اظهارات شاهدان، خانه‌ها در این منطقه فرو ریخت و ساختمان‌ها تا دهلی نو هندوستان تکان داده شد.

درحالی که مرکز لرزه نگاری ملی نپال اعلام کرد شدت این زمین لرزه ۶.۴ ریشتر بوده است اما مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان (GFZ) در ادامه بزرگی این زمین لرزه را به ۵.۷ کاهش داد و سازمان زمین شناسی ایالات متحده نیز آن را ۵.۶ ریشتر ارزیابی کرد.

به گزارش ایرنا، این زلزله در ساعت ۲۳ و ۳۲ دقیقه جمعه شب (به وقت محلی) در نپال در ۱۲ کیلومتری فرید آباد هند و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.

به نوشته ایندیا تودی، در ۲۲ اکتبر (۳۰ مهر) نیز زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر نپال را لرزانده بود. کانون آن زمین‌لرزه در دادینگ نپال بوده و لرزش آن در شمال هند نیز احساس شده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت