بازدید 2456

استارلینک به ایران می‌آید؟

در جلسه اخیر هیات مقررات رادیویی اتحادیه بین المللی مخابرات یا همان RRB، شرکت اسپیس ایکس مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره ای خود شد.
کد خبر: ۱۲۰۱۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶ 28 October 2023

به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، چند ماهی است که فعالیت اینترنت ماهواره‌ای در ایران مطرح شده اما به صورت جدی همزمان با اعمال محدودیت برای برخی از پیام رسان‌های خارجی بود که مسئولان مربوطه از جمله وزیر ارتباطات درباره شرایط فعالیت قانونی آن در کشور اظهار نظر کردند.

 حال اینترنت ماهواره‌ای کم و بیش در برخی از کشورها فعالیت خود را آغاز کرده و در ایران هم بعضا عنوان می‌شد که نزدیک ۱۰۰ استارلینک فعال شده است اما مسئولان تاکید داشتند تنها درصورتی که این فناوری به صورت قانونی در کشور بخواهد فعالیت کند، از آن استقبال می‌کنند.

در نهایت و پس از اما و اگرهایی که طی چند ماه گذشته درباره فعالیت اینترنت ماهواره‌ای در کشور مطرح بود، با پیگیری‌های حقوقی بین المللی وزارت ارتباطات اعلام شد که «استارلینک» ملزم به رعایت قوانین سرزمینی جمهوری اسلامی ایران شده است.

در همین رابطه در آخرین جلسه «هیات مقررات رادیویی اتحادیه بین المللی مخابرات» یا همان RRB، شرکت اسپیس ایکس مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود شد.

حال با گذشت چندین ماه در آخرین جلسه «هیات مقررات رادیویی اتحادیه بین المللی مخابرات» یا همان RRB، شرکت اسپیس ایکس مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود شد. در این جلسه که عصر روز گذشته (جمعه) پایان یافت، مدارک و مستندات تکمیلی ایران در خصوص فعالیت بدون مجوز منظومه ماهواره‌ای استارلینک در ایران مورد بررسی قرار گرفت و جلسه به اتفاق آرا خدمات اینترنت ماهواره ای ارائه شده توسط این شرکت را خلاف مقررات بین المللی شناخت و از شرکت اسپیس ایکس (مالک اینترنت ماهواره ای استارلینک) و کشورهای مسئول خواست که به قید فوریت اقدامات خود را منطبق بر قواعد سرزمینی ایران کند و برای اخذ مجوز فعالیت خود در ایران از طریق رگولاتوری این کشور اقدام کند.

براساس اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به این ترتیب گام مهمی برای قانون مند کردن فعالیت استارلینک در کشورمان برداشته شد تا امکان بهره برداری قانونی هموطنان از این سرویس فراهم شود.  

گفتنی است اینترنت ماهواره‌ای ایده اصلی میلیاردر علاقه‌مند به فضا یعنی ایلان ماسک و با هدف فراهم کردن پوشش گسترده اینترنت با پرتاپ هزاران ماهواره کوچک به مدار نزدیک زمین بود که در آن زمان گفته شده می‌تواند انقلابی در دسترسی به اینترنت پر سرعت در سراسر جهان ایجاد کند. اما مهم ترین نکته درباره این فناوری این است که اینترنت ماهواره ای بیشتر در شرایطی به کار میرود که دسترسی معمولی به اینترنت امکان پذیر نیست یا از کیفیت پایینی برخوردار است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
خندیدم
درسته ما اینجا استفاده می کنیم، کیفیت خیلی پایین است، همه طعنه می زنند که ایلان، ببین اینترنت ایران چه کیفیتی داره، استارلینک تو فقط ۳۰۰ مگ پهنا داری باند داره و تاخیر ( ping) اش هم همش ۸۰ میلی ثانیه است
برو ایران حال کن با سرعت
همه این را می گفتند، به همین سو چراغ
وقتی قرار نیست آیفون 14 و 15 بخاطر ارتباط ماهواره ایشون فعالیت کنه دیگه حضور استارلینک با این همه فیلتر شبکه اجتماعی به چه درد میخوره؟
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
آنتنش هست هر آنتن هم راحت یک مجتمع آپارتمانی رو ساپورت میکنه
ناشناس
| Netherlands |
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
مگه فقط ایفون به اینترنت ماهواره ای وصل میش.........
گفتند یک نامه التماسی از طرف مسوولین برای ایلان ماسک فرستادن که تو رو خدا تو ایران راه ننداز وگرنه ما از گرسنگی میمیریم چون خورد و خوراکمان از فیلترشکن فروشی است
ایلان ماسک گفت بروی چشم امر دیگه ای نیست ؟؟؟!!!
عاقبت محتوم این داستان دیر یا زود با ایلان ماسک یا بدون ایلان ماسک و استارلینک اش این است که اینترنت بدون فیلتر و گردش آزاد اطلاعات بالاخره در دسترس همه قرار خواهد گرفت .حالا الان نه 5 سال دیگر . آن موقع میخواهید چیکار کنید. عوض ایجاد ممنوعیت جوری کار کنید و رفتار کنید که از آزادی و در دسترس اطلاعات و دسترسی مردم به آنها واهمه نداشته باشید کار دشمن دشمنی کردن است شما جوری کار کنید که تبلیغات و اطلاعات مغرضانه دشمن را کسی باور نکند . روزگار اینکه دو شبکه تلویزیون فقط وجود داشته باشد و هر چیزی که دلتان میخواهد بگویید مردم هم باید باور کنند و همراهی کنند سالهاست تمام شده است و بر نخواهد گشت.
مسئولان معمولا با تکنولوژی از هر مدل مخالفند مگر اینکه بوی پول به دماغشون خورده باشه.... به فرض که راه افتاد... هزینه استفاده رو به یه شرکت آمریکایی چگونه باید پرداخت کرد؟ با دلار چند تومانی؟ یه مقدار فکر کنید.... به این نتیجه میرسید که قطعا تا یکی دو سال دیگه استارلینک به ایران راه خواهد افتاد.... راستی نوشابه های کوکاکولا و پپسی کولای امریکایی کجای ایران تولید میشه و چرا؟
از یک سال دیگه بنا به گفته خود ایلان ماسک ،تمام گوشی ها قابلیت ارتباط و اتصال مستقیم به این شبکه رو دارند. من نمی‌دونم مخابرات اون زمان چه خواهد کرد...
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # سیل
آخرین اخبار