استقلال هم گرفتار مشکل النصر در تهران شد!

تیم استقلال تاجیکستان که قرار بود یک جلسه تمرین اضافه در تهران داشته باشد، تمرین خود را لغو کرد.
کد خبر: ۱۲۰۰۱۳۷
| |
6698 بازدید
استقلال هم گرفتار مشکل النصر در تهران شد!

به گزارش تابناک؛ ورزش سه نوشت: سرخپوشان تاجیکستانی در حالی به تهران رسیدند که برنامه‌ریزی این تیم برای انجام دو جلسه تمرینی در تهران بود، اما در نهایت تاخیر زیاد در اسکان این تیم در هتل باعث شد تا آنها قید تمرین اضافه در پایتخت ایران را بزنند.

باشگاه پرسپولیس ورزشگاه شهید کاظمی را برای تمرین امروز استقلال در نظر گرفته بود و چمن این ورزشگاه نیز از کیفیت نسبتا خوبی بهره می‌برد، اما در نهایت این باشگاه تمرین خود را کنسل کرد.

استقلال تاجیکستان ساعت یک بعد از ظهر به تهران رسید، اما دقایقی پیش در هتل محل اقامت خود مستقر شد تا شرایط عجیب و سختی را در تهران تجربه کند. النصر عربستان نیز با مشکلات متفاوت اما شرایط مشابه، تمرین خود در تهران را لغو کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت