میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جلسه شورای عالی نظارت اتاق بازرگانی برای سلاح ورزی

وزیر اقتصاد گفت: در هفته آینده جلسه شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی برای رسیدگی به تخلفات انتخابات خرداد ماه برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۹۹۲۸۷
| |
3258 بازدید

به گزارش تسنیم، احسان خاندوزی با اشاره به اینکه صد در صد نظر دولت معطوف به رسیدگی به ابهامات انتخابات اتاق بازرگانی با توجه به تخلفات روی داده در انتخابات خرداد ماه است، گفت: دعوت نامه‌ای برای اعضا برای رسیدگی به موضوع تخلفات انتخابات ارسال شده است و حداکثر تا هفته آینده با برگزاری جلسه شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی به موضوع رسیدگی خواهد شد.

وی افزود، آقای علی آبادی وزیر صمت رئیس شورای نظارت بر اتاق بازرگانی ایران هستند و رسیدگی به موضوع در جلسه پیش رو انجام خواهد شد.

وزیر اقتصاد در خاتمه گفت: به عنوان یک عضو شورای عالی نظارت نظر بنده در این خصوص همان نظر وزارت اطلاعات است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات