میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
با توجه به استقبال بالای مشتریان

ظرفیت فروش وانت آریسان دو افزایش یافت

در راستای تکریم مشتریان و پاسخ‌گویی به نیاز بازار و با توجه به استقبال بالای مشتریان، ظرفیت فروش وانت آریسان دو افزایش یافت.
کد خبر: ۱۱۹۸۵۵۷
| |
3072 بازدید

ظرفیت فروش وانت آریسان دو افزایش یافت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- طرح فروش اقساطی وانت آریسان دو که از چهارشنبه ۱۹ مهرماه آغاز شده مورد استقبال بالای متقاضیان قرار گرفته و بر همین اساس، گروه صنعتی ایران‌خودرو به منظور پاسخ‌گویی به نیاز مشتریان برای افزایش ظرفیت فروش اقدام کرده است.

در این طرح، وانت آریسان دو به صورت اقساطی و پرداخت بخشی از مبلغ فروش با ارایه سه فقره چک تا مدت زمان ۱۸ ماهه و موعد تحویل حداکثر ۲۰ روزه از زمان تکمیل پرونده عرضه شده است و ثبت‌نام تا تکمیل ظرفیت جدید ادامه خواهد داشت.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت فروش اینترنتی ایران‌خودرو به نشانی esale.ikco.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کرده و از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت