ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

منتظر گرانی نوشابه باشید

شرکت صنایع غذایی آمریکایی پپسی کو با افزایش پیش‌بینی سود در سال ۲۰۲۳ قیمت‌ها را افزایش خواهد داد زیرا تقاضای ثابت افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۱۱۹۸۱۹۴
| |
4748 بازدید

به گزارش ایسنا، شرکت پپسی اعلام کرد که با وجود افزایش‌های متعدد که باعث شد این غول تنقلات و نوشیدنی‌ها پیش‌بینی سود خود را برای سال ۲۰۲۳ برای سومین بار متوالی افزایش دهد، تقاضا برای سال آینده افزایش پیدا کرده است.

سهام این شرکت نزدیک به ۲ درصد افزایش یافت.

هیو جانستون، مدیر امور مالی این شرکت در مصاحبه‌ای با رویترز گفت: «با ورود به سال آینده، سطح اندکی از افزایش قیمت‌ها در راه است.» البته متوسط قیمت‌ها در سه ماهه منتهی به ۹ سپتامبر ۱۱ درصد افزایش یافت.

بر اساس گزارش رویترز، پپسی و رقیبش کوکاکولا از تسلط خود بر بازار جهانی نوشیدنی‌های گازدار و همچنین مصرف‌کنندگان مقرون به صرفه سود برده‌اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟