اولین جلسه استماع استیضاح بایدن آغاز شد

اولین جلسه استماع درباره استیضاح «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای تحقیقات بیشتر درباره فعالیت‌های کیفری پسرش «هانتر بایدن» و معاملات تجاری خارجی او آغاز شد. 
کد خبر: ۱۱۹۵۵۲۶
| |
3593 بازدید

اولین جلسه استماع استیضاح بایدن آغاز شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جمهوری‌خواهان کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا در این جلسات مشخص می‌کنند که آیا رئیس‌جمهور آمریکا باید استیضاح شود یا خیر.

جمهوری‌خواهان در این جلسه تحقیقات خود در رابطه با دادوستدهای تجاری خانواده بایدن را منتشر می‌کنند و انتظار می‌رود که دموکرات‌ها با حمایت از بایدن، با اتهامات مطرح شده علیه او مقابله کنند.

کمیته نظارت آمریکا تحقیقات در خصوص اتهامات رشوه‌دهی و نفوذ خارجی در رابطه با خانواده بایدن و نهادهایی در کشورهایی از جمله اوکراین و چین را آغاز کرده است.

این کمیته در روز سه‌شنبه با استناد به اسناد بانکی اعلام کرد که هانتر بایدن در سال ۲۰۱۹ مبلغ ۲۶۰ هزار دلار را از سمت چین دریافت کرده است.

جلسه استماع استیضاح بایدن

تحقیقات مربوط به استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا در ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) توسط «کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت