صالحی: رویکرد دیپلماتیک دولت، انسدادی نیست

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: رویکرد دیپلماتیک رئیس‌جمهوری در سفر به نیویورک و انجام دیدارها ایستادگی بر این پیام است که هر گامی در جهت عمل به تعهدات می‌تواند به اعتمادسازی کمک کند.
کد خبر: ۱۱۹۳۷۹۰
| |
2417 بازدید
صالحی: رویکرد دیپلماتیک دولت، انسدادی نیست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، احسان صالحی در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: «رئیس‌جمهور در روز اول سفر به نیویورک علاوه بر ۵ ملاقات با سران کرواسی، الجزایر، قزاقستان قرقیزستان و دبیرکل سازمان ملل، ۲ نشست مهم، یکی با سردبیران ارشد رسانه‌های آمریکا و دیگری با جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی داشت.

در این دو نشست مهم، رئیس‌جمهور فهرست مفصلی از ظلم‌ها و بدعهدی‌های آمریکا را با رویکرد انقلابی برشمرد اما در عین حال با رویکرد انسدادی و صرفا اعتراضِ بدون بیان راه‌حل از کنار موضوع نگذشت بلکه در هر دو نشست با رویکرد دیپلماتیک روی این پیام ایستاد که هر گامی در جهت عمل به تعهدات میتواند به اعتمادسازی کمک کند.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت