صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هند ویزا نداد، نساجی بدون امید گلزنی در بمبئی

کد خبر: ۱۱۹۳۱۹۴
| |
4205 بازدید
|
۱

سفارت هند در اقدامی عجیب علیه نماینده فوتبال ایران، ویزای مهاجم خارجی نساجی را صادر نکرد تا این بازیکن در اولین مسابقه لیگ قهرمانان آسیا غایب باشد!

به گزارش تابناک ورزشی؛ قاعدتا کنفدراسیون فوتبال آسیا برای این اقدام غیرفوتبالی باید جریمه و تنبیهاتی علیه میزبانی هندی ها وضع کند.

این در حالی است که کمیته انضباطی تشکیلات ای اف سی، پرسپولیس را به خاطر یک پست اینستاگرامی با مضمون ضد هندی در دو سال قبل، از داشتن تماشاگر در بازی با النصر عربستان محروم کرده است!

اطلاعیه باشگاه نساجی به شرح زير است:

در شرایطی که کاروان نساجی صبح فردا (شنبه) تهران را به مقصد هند ترک خواهد کرد اما سفارت این کشور ویزای «علا عباس» مهاجم عراقی نماینده فوتبال ایران در آسیا را صادر نکرده است.

علیرغم پیگیری های مسئولان باشگاه در سفارت ایران در هند و همچنین کنسولگری ایران در این کشور ویزای مهاجم عراقی تیم فوتبال نساجی ایران صادر نشده و این بازیکن نمی‌تواند نماینده ایران را در بازی پیش رو همراهی کند. 

نساجی روز دوشنبه ۲۷ شهریور در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا مهمان بمبئی سیتی خواهد بود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ازاد مرد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۵
دلیلش چیه برای صادر نکردن "روادید "

پیکان شکایت کنه
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار