صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روند کاهشی دما در خوزستان آغاز شد

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: روند کاهش دما از امروز در استان آغاز شده است و تا روز شنبه شاهد کاهش ۲ تا چهار درجه‌ای دما در استان خواهیم بود.
کد خبر: ۱۱۹۲۹۹۸
| |
4371 بازدید
روند کاهشی دما در خوزستان آغاز شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد سبزه‌زاری روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: از اواسط وقت امروز تا اواخر روز یکشنبه وزش باد در مناطق غربی، مرکزی و جنوبی، متوسط تا شدید پیش‌بینی می‌شود که با توجه به میزان وزش باد، برخاستن گرد و خاک موقتی نیز دور از انتظار نیست. در این ایام شمال خلیج‌فارس مواج خواهد بود.

وی با اشاره به دمای استان در ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: طی شبانه روز گذشته امیدیه با دمای ۴۹.۶ و ایذه با ۲۰.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین وخنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

براساس این گزارش در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۴۷ درجه سانتیگراد وحداقل دمای به ۲۸.۲ درجه سانتیگراد رسیده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار