مدیرکل میراث فرهنگی فارس اعلام کرد؛

ورود تور «رالی گردشگری هندوستان» به شیراز

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از ورود تور رالی گردشگری خانواده «لال پری» هندوستان به مناسبت هفته جهانی صلح به شیراز خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۱۹۵۸
|
۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸ 08 September 2023
|
3136 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از مهر، سید مؤید محسن نژاد در خصوص این خبر بیان کرد: تور «گردشگری هندوستان» رالی خانوادگی است که از هندوستان آغازشده و تا انگلستان ادامه پیدا می‌کند و با شعار صلح جهانی این تور برگزار شده و این افراد روز پنجشنبه وارد فارس شدند.

محسن نژاد اضافه کرد: تور رالی «لال پری» از هندوستان به امارات متحده عربی رفته و سپس از مرز دریایی هرمزگان وارد فارس و پس از یک‌شب اقامت در لارستان پنجشنبه وارد شیراز شدند.

وی به بازدید تور مذکور از جاذبه‌های گردشگری شیراز ازجمله آرامگاه حافظ اشاره کرد و افزود: این گروه پس از دو روز اقامت در شیراز از مسیر شمال فارس به تهران و به مقصد کشورهای اروپایی کشور را ترک می‌کنند.

محسن نژاد به تقاضای گروه جهت حضور در مراسم اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های گردشگری مذهبی در کنار سایر جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی می‌تواند به‌ویژه در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان در جذب گردشگران داخلی و خارجی مؤثر باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت