کوریره: مورینیو آزمون را از لیست اروپا خط می‌زند

کد خبر: ۱۱۹۱۳۸۷
| |
5031 بازدید

نام مهاجم ایرانی جالوروسی احتمالاً در لیست اروپایی این تیم قرار نخواهد گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال رُم که فصل گذشته با سرمربیگری ژوزه مورینیو تا فینال لیگ اروپا پیشروی کرد و فصل قبل از آن هم با این مربی پرتغالی فاتح لیگ کنفرانس اروپا شد، این فصل نیز به دنبال سومین حضور متوالی‌‌اش در یک فینال اروپایی است اما این تیم مشکلی دارد و آن اینکه ممکن است نتواند از تمامی بازیکنانش در رقابت‌های فصل جدید لیگ اروپا استفاده کند.

کوریره: مورینیو آزمون را از لیست اروپا خط می‌زند

طبق توافقات صورت گرفته بین باشگاه رُم و یوفا مرتبط با توافقنامه تسویه حساب یوفا و بازی جوانمردانه مالی، این به مورینیو اجازه نمی‌دهد از تمامی هفت خرید تابستانی خود در لیگ اروپا استفاده کند و احتمالاً باید دو بازیکن را کنار بگذارد.

بر اساس گزارش روزنامه ایتالیای «کوریره دلو اسپورت»؛ باشگاه رُم در حال تهیه لیست بازیکنان مدنظر مورینیو برای شرکت در رقابت‌های فصل جدید لیگ اروپا و ارسال آن به اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) است اما مدیران این باشگاه احتمالاً به دلیل پارامترهای تحمیل شده توسط «توافقنامه تسویه حساب یوفا» مجبور خواهند شد بدون دو خرید جدیدش پا به این مسابقات بگذارند. احتمالاً نام راسموس کریستنسن و سردار آزمون از لیست مدنظر ژوزه مورینیو برای مسابقات لیگ اروپا خارج خواهد شد.

طبق ادعای این روزنامه؛ با توجه به اینکه آزمون پس از روملو لوکاکو و آندره‌ا بلوتی گزینه سوم جالوروسی در خط حمله به شمار می‌رود، نام او احتمالاً از لیست اروپایی رُم خط می‌خورد و از آنجایی که کریستنسن نیز در پست مدفع راست پشت‌ کارسدورپ و زکی چلیک قرار می‌گیرد، او هم به سرنوشت مهاجم ایرانی رُم دچار می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت