پوتین در مراسم تشییع پریگوژین شرکت نخواهد کرد

رییس جمهور روسیه در مراسم تشییع یوگنی پریگوژین شرکت نخواهد کرد.
کد خبر: ۱۱۹۰۱۵۴
| |
3488 بازدید
|
۲
پوتین در مراسم تشییع پریگوژین شرکت نخواهد کرد


به گزارش تابناک به نقل از رویترز، کرملین امروز سه شنبه اعلام کرد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه قصد ندارد در مراسم تشییع جنازه یوگنی پریگوژین، فرمانده گروه واگنر که هفته گذشته در اثر سقوط هواپیمایش کشته شد، شرکت کند.

این سقوط دو ماه پس از آن رخ داد که پریگوژین و اعضای گروهش را علیه فرماندهان ارشد نظامی پوتین ترتیب دادند که طی آن کنترل شهر جنوبی روستوف را به دست گرفتند و به سمت مسکو پیشروی کردند اما از 200 کیلومتری (125 مایل) از پایتخت برگشتند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا پوتین در این مراسم حضور خواهد داشت یا خیر، به خبرنگاران گفت: حضور رئیس جمهور پیش بینی نشده است. دولت اطلاعات خاصی در مورد مراسم تشییع جنازه ندارد و ترتیبات به عهده خانواده است.

کرملین اتهامات برخی سیاستمداران و مفسران غربی مبنی بر اینکه پوتین برای انتقام از پریگوژین دستور قتل او را داده رد کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
قاتلی در تشییع جنازه مقتول شرکت نخواهد کرد . خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
کسی که دستور قتل کسی رو می ده که نمیره تشییع جنازه اون فرد .......
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت