میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استقلال: خرید‌های سپاهان در حد عرب‌ها، میزبانی آماتور

کد خبر: ۱۱۸۹۲۹۷
| |
3232 بازدید

باشگاه استقلال در پاسخ به بیانیه سپاهان ، اعلامیه تندی منتشر کرد.

به گزارش تابناک ورزشی رسانه رسمی باشگاه استقلال نوشت؛ در زمین مسابقه همه دیدند چه اتفاقاتی رخ داد. استقلال به ویژه در نیمه دوم این مسابقه آنقدر سوار بازی بود که سپاهان با حربه چندباره سوخته و منسوخ اتلاف وقت از سوی گلر خود و همینطور توپ جمع‌کن‌هایش تلاش کرد مانع حملات تیم شود. 

باید تاسف خورد توپ جمع‌کن‌هایی که به ورزشگاه آمده بودند تا چیزهای زیباتری از فوتبال یاد بگیرند، تقلب و دوز و کلک یاد گرفتند و به خانه‌شان بازگشتند. 

در ادامه، به زبان ساده‌تر می‌توان گفت خریدهای سپاهان در حد تیم‌های عربی است! ولی میزبانی‌شان آماتورگونه!

بهتر نیست این باشگاه به جای بیانیه دادن، زمین زشت نقش جهان را درست کند تا تیم‌های میزبان کمتر اذیت شوند؟ شما که به بودجه‌های کلان وصل هستید، حداقل به این زمین هم دستی بکشید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات