afc : شكست تاريخي تيم ملي كرهجنوبي مقابل ايران
در گزارش سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا آمده است: كره جنوبي شب گذشته در ديداري دوستانه در خانه با نتيجه يك بر صفر مغلوب تيم ملي فوتبال ايران شد. تك گل مسعود شجاعي در دقيقه 33 بازي كافي بود تا چو كوانگ رائه، سرمربي تيم ملي كره جنوبي تحقير شود.
به گزارش فارس، كره 3 تعويض در مقايسه با پيروزي 2 بر يك مقابل نيجريه در ديدار پبشين خود داشت. هونگ جيونگ هو مدافع راست تيم به جاي كواك تائه هوي، لي چونگ يونگ در ميانه ميدان به جاي چو يونگ چيول و جونگ سونگ ريونگ دروازهبان به جاي لي وون جائه كه ماه گذشته از تيم ملي كره خداحافظي كرد، به ميدان آمدند.
سرمربي 55 ساله اين تيم همان طور كه قول داده بود از سيستم 3-4-3 استفاده كرد. وي از پارك چو يونگ در ميانه ميدان، لي، هافبك بولتون واندرر در جناح راست به عنوان مهاجم كمكي و پارك جي سونگ هافبك تيم منچستر يونايتد در جناح چپ ميدان استفاده كرد. اما اين تركيب جديد جواب نداد.
كره جنوبي با اين وجود بازي را با حملات پي در پي خوب آغاز كرد و تيم ميهمان را تحت فشار قرار داد. اين تيم تنها در فاصله 2 دقيقه مانده به پايان نيمه اول يك فرصت طلايي گل زني را از دست داد.
پارك چو يونگ يك توپ سرگردان در ميانه ميدان را تصاحب كرد و پاس دقيقي به لي چونگ يونگ فرستاد اما مهاجمان كره اين توپ را به پاي دروازهبان ايران كوبيدند تا از زمين به بيرون برود.
ايران در دقيقه چهاردهم به يك ضربه آزاد دست يافت اما شوت بلند جواد نكونام براي محك جونگ بسيار ضعيف بود.
15 دقيقه مانده به پايان، تيم چو بهترين فرصت خود را در نيمه اول به دست آورد، چوي هيو جين از ميان دفاع ايران عبور كرد و پاس دقيقي را به پارك جي سونگ ارسال كرد. اما كاپيتان ضربه نامطمئني با پاي راستش به توپ وارد ساخت كه توسط مدافع ايران مهار شد اما اين تيم ميهمان بود كه در دقيقه 33 بازي گل برتري را به ثمر رساند. تنها ثانيههايي پس از ضربه از دست رفته تيم ملي فوتبال كره جنوبي، تيم ميهمان با يك ضدحمله پاسخ گفت و مسعود شجاعي توپ را دور از دستهاي دروازهبان به تور دروازه تيم حريف چسباند.
چو، پس از نيمه اول 2 تعويض انجام داد و كيم دو هيون و كيم جونگ وو را به ترتيب به جاي كي سونگ يونگ و يون بيتگرام به ميدان فرستاد.
سوك هيون جون از آژاكس نيز بازي براي تيم ملي خود را در نيمه دوم آغاز كرد و در فاصله 10 دقيقه مانده به پايان مسابقه به جاي لي، هافبك تيم بولتون وارد زمين مسابقه شد. اما هيچ يك از اين تعويضها نتوانست منطور سرمربي اين تيم را برآورده كند.
بيش از 38 هزار تماشاگر براي تماشاي بازي تيم ملي كشور خود به ورزشگاه جام جهاني سئول آمدند اما عملكرد قانع كنندهاي از فوتباليستهاي كره جنوبي نديدند.
سرمربي كره جنوبي در اكتبر آزمايش بسيار بزرگتري پيش رو دارد، كره مقابل ژاپن به ميدان ميرود و بر اساس مشاهدات مسابقه شب گذشته رقابت سختي پيش رو خواهد داشت.


