صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جنگ سیاسی در کشتی جهان بر سر روس‌ها

کد خبر: ۱۱۸۷۴۰۳
| |
4596 بازدید
|
۲

پس از لغو میزبانی لهستان از رقابت‌های کشتی قهرمانی جوانان جهان به دلیل مخالفت با حضور روسیه دراین مسابقات، اینبار نیز میزبانی فنلاند از رقابت های امیدهای جهان به دلیل مشابه گرفته شد.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از مخالفت لهستان با ارائه روادید برای کشتی‌گیران روسیه و بلاروس برای حضور در رقابت‌های جوانان جهان، اتحادیه جهانی کشتی میزبانی این کشور از رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را لغو و اردن را جایگزین این کشور کرد.

اما در حالی که قرار بود تامپره فنلاند نیز از ۱ تا ۷ آبان میزبان مسابقات زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان باشد، اتحادیه جهانی کشتی به دلیل مخالفت مسئولان ورزش این کشور با ارائه روادید به کشتی‌گیران روسیه و بلاروس، میزبانی فنلاند از این رقابت ها را لغو کرد.

بر همین اساس نیز نام فنلاند به عنوان میزبان این مسابقات در سایت اتحادیه جهانی کشتی پاک شد و هنوز مشخص نیست میزبانی این مسابقات به کدام کشور داده شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
دمشون گرم
باید روسیه را کلا تحریم کرد که پوتین جنایتکار بفهمه اینطور نیست که هر وقت دلش خواست به یک کشور حمله کنه
به امیدی نابودی پوتین
پاسخ ها
احمدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
زمانی که امریکا و انگلیس به افغانستان و عراق حمله کردند و میلیون نفر رو کشتند هم همین نظر رو داشتی
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار