میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزئیات دیدار وزیر خارجه با رئیس دیوان محاسبات

حسین امیر عبداللهیان وزیر امورخارجه با حضور در دیوان محاسبات کشور با سیداحمدرضا دستغیب رئیس کل این نهاد نظارتی دیدار و گفت وگو کرد.
کد خبر: ۱۱۸۶۴۴۰
| |
3045 بازدید
جزئیات دیدار وزیر خارجه با رئیس دیوان محاسبات

به گزارش «تابناک» به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، حسین امیر عبداللهیان وزیر امورخارجه در این دیدار با قدردانی از اهتمام دیوان محاسبات برای حفظ بیت المال و ایجاد امیدآفرینی در جامعه، آمادگی این وزارتخانه را برای اجرای سیاست ها و راهبردهای نظارتی دیوان محاسبات اعلام و تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم و اساسی در وزارت امورخارجه توجه به بیت المال و حفاظت و صیانت هر چه بیشتر از آن در بخش های مختلف از جمله نمایندگی ها و سفارتخانه ها در خارج از کشور است.

وی از رئیس کل دیوان محاسبات کشور خواست که راهکارهای لازم برای بهبود امور ارائه و در این زمینه نیز یک راهبرد مشخص تدوین شود.

وزیر امور خارجه در بخش دیگری از این گفت‌وگو تاکید کرد: در موضوع مولد سازی ساختمان های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به دنبال مصلحت و منافع کشور هستیم و از دیوان محاسبات نیز می خواهیم برای گره گشایی بیشتر و حل مشکلات این وزارتخانه همراهی لازم را داشته باشد.

دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور نیز در این دیدار با تاکید بر لزوم رعایت انضباط مالی و شفافیت در دستگاه های اجرایی گفت: جلوگیری از بی انضباطی مالی از موضوعات مهمی است که دیوان محاسبات با جدیت در این مسیر گام برخواهد داشت.

وی افزود: دیوان محاسبات همواره به دنبال این است که در راستای گره گشایی از مشکلات و پیشبرد بهتر امور مسیرهایی را برای کمک به مسئولان اجرایی پیشنهاد دهد.

دستغیب همچنین خاطرنشان کرد: دیوان محاسبات بر عملکرد تمام دستگاه ها رصد و نظارت کامل دارد و اگر عملکردی خارج از روال باشد به طور حتم ورود کرده و برخورد قانونی لازم را انجام می دهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات