اسلامی:

سفر گروسی یا معاون او به ایران جزو برنامه هاست

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو درباره سفر احتمالی رئیس سازمان انرژی اتمی به ایران گفت: سفر گروسی یا معاون او به ایران جزو برنامه هاست.
کد خبر: ۱۱۸۵۰۱۴
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶ 26 July 2023
|
3895 بازدید

به گزارش تابناک، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به دانشجو درباره سفر احتمالی رئیس سازمان انرژی اتمی به ایران گفت: سفر گروسی یا معاون او به ایران جزو برنامه هاست؛ طبق مواردی که اقتضا کند تنظیم برنامه می‌کنیم.

وی افزود: در خصوص غنی سازی مطابق قانون اقدام راهبردی عمل می‌کنیم.

اسلامی در انتها گفت: روابط ایران با آژانس طبق بیانیه‌ای که اسفندماه با آقای گروسی مبادله کردیم بر مبنای پادمان و ان پی تی است و به آن پایبند هستیم و به آنچه توافق کردیم اقدام می‌کنیم و اجرا هم کردیم.

تعداد بازدید : 161
کد ویدیو
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت