آلودگی هوا در مشهد شدت گرفت

رئیس مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهرداری مشهد از شدت گرفتن آلودگی هوا در ساعات آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۳۷۳۰
| |
2873 بازدید
آلودگی هوا در مشهد شدت گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، برخی از خبرگزاری ها عنوان کردند شاخص هوای مشهد از ۳۲۰هم عبور کرد و به ۳۲۶ رسید.

رضا اسماعیلی اظهار کرد: از حدود ساعت ۵ صبح گرد و خاک گسترده آسمان مشهد را در برگرفته و هم‌اکنون شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا ۱۸۸ و در وضعیت ناشی از سامانه ناپایدار شمال غرب استان است که با توجه به خشکسالی گسترده امسال توده‌های گرد و خاک جنوب و جنوب غرب خراسان را به مشهد آورده است.

وی افزود: غلظت ذرات معلق نیز حدود ۲۲۰ میکروگرم بر مترمکعب بوده که حدود ۷برابر سطح استاندارد است، این غلظت نیز طی ساعات آینده افزایش خواهد داشت.

رئیس مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهرداری مشهد تصریح کرد: با توجه به افزایش شدت آلایندگی در ساعات آینده و خطر بیماری‌های تنفسی، از شهروندان درخواست می‌شود تا حد امکان از حضور در فضای باز خودداری کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، اسماعیلی ادامه داد: از آنجا که منشأ گردوخاک داخلی بوده از جنوب غرب استان وارد شهر شده است تقویت و توسعه فضای سبز در کمربند سبز می‌تواند این شرایط را تعدیل کند؛ اگر با مدیریت منابع آبی گونه‌های گیاهی سازگار با کم‌آبی را گسترش دهیم در بهبود کیفیت هوا تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت