میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خشم بوش از سفر اولمرت به مسكو 

اين در حالي است كه اولمرت در جريان سفر به روسيه تمام تلاشش را جهت قانع ساختن اين كشور نسبت به موافقت با اعمال تحريم‌هاي بيشتر عليه ايران به كار بست، اما با موضع‌گيري مخالف پوتين روبه‌رو شد.
کد خبر: ۳۵۸
| |
4070 بازدید
منابع آگاه آمريكايي اعلام كردند كه جورج بوش، رئيس‌جمهور اين كشور به شدت از سفر «ايهود المرت» به مسكو خشمگين شده و در نامه‌اي به وي ابلاغ كرده كه چنانچه بخواهد سياست‌هايش را با ولاديمير پوتين، رئيس‌جمهور روسيه هماهنگ كند ديگر نبايد از بوش درخواست كمك داشته باشد.
به گزارش ايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي «المحيط»، اين منابع تأكيد كردند: سفر «ايهود المرت»، نخست‌وزير اسرائيل، سرآغازي براي تيرگي روابط اسرائيل و آمريكا محسوب مي‌شود.
بنا بر اين گزارش، «كاندوليزا رايس»، وزير امور خارجه‌ آمريكا نيز پيش از سفر اولمرت به مسكو در جريان ديدار با وي در سرزمين‌هاي اشغالي به المرت نسبت به سفر به روسيه هشدار داده و از وي خواسته بود كه از ديدار با پوتين خودداري كند.
رايس از اولمرت خواسته بود تا در روابط آمريكا و روسيه در خصوص پرونده‌ هسته‌اي ايران دخالت نكند، اما اولمرت بدون توجه به اين درخواست آمريكايي‌ها به مسكو سفر كرده است.
اين در حالي است كه اولمرت در جريان سفر به روسيه تمام تلاشش را جهت قانع ساختن اين كشور نسبت به موافقت با اعمال تحريم‌هاي بيشتر عليه ايران به كار بست، اما با موضع‌گيري مخالف پوتين روبه‌رو شد.
وي هم‌چنين در جريان اين ديدار از برنامه‌ هسته‌اي ايران ابراز نگراني كرده و آن را تهديدي براي امنيت اسرائيل دانست.
منابع آگاه آمريكايي با اشاره به ديدار اخير «ايهود باراك»، وزير جنگ اسرائيل با جورج بوش، رئيس‌جمهور آمريكا در كاخ سفيد كه به بررسي پرونده‌ هسته‌اي ايران نيز اختصاص داشت، از شكاف موجود بين رهبران نظامي و سياسي اسرائيل خبر دادند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات