بازدید 2116
۳

جزئیات نحوه فعالیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت

به دنبال تشکیل کارگروهی برای حل گلایه‌های مردم از کندی اینترنت، وزیر ارتباطات به تازگی اعلام کرده نمایندگان خود را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کرده اند و امیدوارند مرکز ملی از ظرفیت‌های خود در دوره جدید استفاده کند.
کد خبر: ۱۱۸۱۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۲ 06 July 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، هفته گذشته بود که رئیس‌جمهور در پی دریافت برخی گلایه‌های مردم در سفرهای استانی خود از کندی سرعت اینترنت دستوری را در جلسه شورای عالی فضای مجازی برای حل این مشکل ارائه کرد.

در واقع رئیس جمهوری کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مأمور پیگیری این موضوع کرد تا مسئله رخ داده بررسی و تا یک ماه آینده نتیجه راهکارهای حل این دغدغه مردم اعلام شود.

حال با گذشت یک هفته مسئولان از جمله وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت جزئیات بیشتری را در این زمینه اعلام کرده است. وی گفته است: رئیس‌جمهور دستور داده بودند در شورای عالی فضای مجازی کارگروهی درباره گلایه‌ها از اینترنت تشکیل شود. ما نمایندگان را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کردیم و امیدواریم مرکز ملی از ظرفیت‌های خود در دوره جدید استفاده کند تا مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات است در حوزه شبکه هست را برطرف کنیم.

موضوعی که در صحبت‌های منتشر شده به نقل از امیر خوراکیان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی- به آن تاکید شده است. سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره ساز و کار این کارگروه و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط کارگروه گفته است: به منظور رسیدگی به وضعیت اینترنت، رئیس‌جمهور کشورمان در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی دستور دادند تا در کنار گزارش‌هایی که از توسعه شبکه و تحولات فنی در این حوزه داده می‌شود، کارگروهی به بررسی نگاه عموم کاربران و کسب و کارها به وضعیت اینترنت و نحوه استفاده از آن و کیفیتش اعم از سرعت و کیفیت بپردازد و بتواند گزارشی را در این زمینه برای شورای عالی فضای مجازی تهیه کند.  

بر این اساس کارگروه از این طریق متوجه می‌شود اگر بین گزارشاتی که از وضعیت اینترنت داده می‌شود و واقعیتی که مردم و کاربران از این موضوع درک می‌کنند، تفاوت یا اشکالی وجود دارد، این اشکال دقیقاً کجاست و با چه تصمیمات و چه اصلاحاتی اعم از اصلاحات فنی و اصلاحات فرایندی مشکل برای مردم حل می‌شود.

اما درباره چگونگی بررسی وضعیت اینترنت در کارگروه مذکور هم گفته شده که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد احتمالاً به صورت نظر سنجی های مستقیم و غیر مستقیم از کسب و کارها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

طبق گفته سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی، زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
صدر تا ذیل این خبر را چند بار خوندم چیزی که متوجه شدم اینه که:
1-یه وزارتخونه داریم یه شورایی که مستقل از این وزارتخونه واسه خودش میچرخه و هرزگاهی سوک سوک میکنه
2- یه چیزی داریم به نام مرکزملی فضای مجازی که شوراو وزارتخونه با این چه ارتباط ملوکولی یا شیمیای دارند نمی دونم فقط هستش و مستقل هم عمل میکنه به وزیر و وکیل هم پاسخ نمیده
3-مردم گله مندن از کندی ولی مسولین باور نمیکنند که کند ه و یک کار گروه تشکیل دادنه واسه حقیقت یابی
4-یه کارهایی هست که از اراده این وزارتخونه خارجه یعنی یکی دیگه داره سیخ میزنه
5-بر این اساس کارگروه از این طریق متوجه می‌شود اگر بین گزارشاتی که از وضعیت اینترنت داده می‌شود و واقعیتی که مردم و کاربران از این موضوع درک می‌کنند، یعنی چیزی که مردم درک میکنند با چیزی که این سازمانهای عریض و طویل می فهمند متفاوت یعنی اگه ملت شب را بگن شبه طرف مقابل میگه تو درکی از شب نداری این روزه
6- یکماه هم میخوان وقت صرف کنن که بفهمند
تمام اینها را همون وزیر بی ارتباط میتونه با گوشی خودش توی چند دقیقه چک کنه و بفمه که کنده یا تنده و به اونجایی که پا گذاشتن روی ترمز اینترنت بگه که پاتو وردار
مگه اینترنت داریم؟؟؟
گند زدن تو اینترنت و مارو از نون خوردن انداختن حالا کارگروه تشکیل دادن بابا شما دیگه کی هستین
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست